donderdag 29 september 2016

30 september 2016 zwarte maan

Een zwarte maan treedt op wanneer er twee maal een nieuwe maan in dezelfde maand valt. 
Op 30 september, de nieuwe maan in weegschaal in een deel van de wereld, in bijvoorbeeld de Verenigde Staten en Canada is het dan nog wel 30 september en dus kan men daar wel genieten van de zwarte maan. De nieuwe maan bij ons is op 1 oktober, vanwege het tijdsverschil.
Een zwarte maan is zeer zeldzaam, maar aangezien slechts een deel van de wereld de zwarte maan energie ervaart, niet duidelijk zal zijn hoe het zich gaat manifesteren als  één geheel.
Traditioneel is de zwarte
( nieuwe)  maan ultra vrouwelijk en is het  een tijd van groot ontwaken en duidelijkheid. De Zwarte ( nieuwe) maan is heel krachtig en vaak wijst ze naar een scherpe keerpunt in een cyclus.

Nieuwe maan staat voor loslaten en het nieuw laten ontstaan en, is het een goede tijd om naar binnen te keren om alles te zuiveren, en uit ons onderbewustzijn los te weken. De nieuwe maan vertegenwoordigt het ontkiemen van een zaad en door alle lagen van zuiveren zal de zaad ontkiemen in een plant. Twee maal een nieuwe maan in één maand betekent een zeer krachtige bloeiende proces en die waarschijnlijk al werkt voor bepaalde tijd.


30 september is de zwarte
( nieuwe)maan gevuld met positieve aspecten en volop kansen. In feite, de hele week voorafgaand aan de zwarte maan en de dagen daarna, zullen zeer positief en vredig verlopen( en dit ervaren we deze week zeker al)
De energie van de zwarte
( nieuwe) maan word gesteund door de andere planeten en daardoor is het zeer waarschijnlijk dat er openbaringen, en zelfs wonderen gebeuren.

De zwarte maan geeft een positieve kracht, helpt ons bij het manifesteren van al onze grote dromen, wensen en verlangens.
Als je op zoek bent naar iets of veranderen in je leven wil, als je nog bezig bent met het creëren van nieuwe ideeën of projecten, de zwarte maan geef je een geweldige duw in de goede richting.
Wat zit je dwars, waar twijfel je over of ben je in verwarring?  rond de tijd van deze zwarte maan kan het duidelijker worden voor je.

Deze zwarte ( nieuwe) maan komt ons helpen verder te ontwaken, geeft inzichten, intuïtie versterkt, gevoelens en emoties kunnen  sterker zijn op deze avond van de zwarte( nieuwe) maan. Om deze reden is het belangrijk voorzichtig te zijn met jezelf en te vertrouwen op je intuïtieve gevoelens / inspiratie die op je pad komt.
Let op wat er gebeurt rond de zwarte (nieuwe) maan, want je bent verzekerd van begeleiden naar je hoogste pad.

Ik ben er van overtuigd dat ook wij genieten van de energie van de zwarte maan en dit doorwerkt naar onze nieuwe maan op 01 oktober.
Liefs Joke
Een reactie posten