dinsdag 20 september 2016

Boodschap van de Engelen

Vanaf de derde week van september zal het allemaal vlotter lopen en zelf kunnen je wensen /dromen uitkomen, en sneller dan je dacht. Door de impact van de bijzondere energieën van de afgelopen weken voel jij je opgetogen en een overwinnaar. Na een lange, moeilijke periode, zal jij je eindelijk lichter voelen. Het geef je ook een glimp van wat het bewustzijn van deze nieuwe energie met zich meebrengt. 
Probeer te genieten  van de positieve energie die net ontwaakt is in jou. Het licht dat je vorige week hebt ontdekt zal naar buiten blijven schijnen. Vertrouw op je dromen en durf te geloven dat ze uitkomen. Ga experimenteren met deze kracht en wees bereid alles te accepteren want het is blijvend. Een nieuwe, prachtige creatieve kracht is ontwaakt in jou, dus ga je gang en probeer het uit.
Door de impact van deze energie voel je de lucht vibrerende om je heen.
Laat het verleden los en laat je nieuwe leven beginnen. Schrik niet, de schaduwen van het verleden kunnen je niet meer beïnvloeden. Die slechte tijden zullen niet meer terugkeren. Een overvloed aan mooie dingen staat op het punt om los te branden, en je krijgt de kans om zelf te beslissen wanneer je het allemaal wil laten gebeuren.
©Engelen om je heen
Een reactie posten