maandag 5 september 2016

De energie van september volgens de EngelenDe energie van september heeft de hoogste geestelijke trillingen in de afgelopen 9 jaar
Met je spirituele groei ben je aangekomen op een serieus keer punt dit jaar. Een lange fase van je leven gevuld met belangrijke lessen gaat tot een eind komen. Elk negen jaar staan we in "bloei" en ben je toe aan de volgende fase van je persoonlijke groei. Deze periode en dit gebeurt dit jaar, waarbij de uitlijning van energie rekening in de maand september bijzonder belangrijk is. Wat je ook hebt gedaan of welke ervaring in de afgelopen negen jaar, het is nu al een piek. Een deel van je persoonlijke groei, is bijna ten einde, maakt plaats voor een nieuwe periode in je leven.
Neem eens een blik in de afgelopen negen jaar en kijk naar de belangrijkste gebeurtenissen van je leven. Geen onderscheid maken onder de goede of slechte ervaringen. Het kan zeer verrassend werken als je er serieus naar gaat kijken wat het je heeft gebracht.  Elk jaar is er een specifieke ervaring wat dat jaar kenmerkt. Als je de belangrijkste ervaringen, leer processen kan zien van de afgelopen negen jaar, wat is de rode draad? Dit deel zal je nu na 9 jaar naar een hoger level brengen.
©Engelen om je heen


Een reactie posten