donderdag 15 september 2016

Volle maan en eclips 16 september 2016

De maansverduistering valt in het water teken en intuïtief tekenen vissen, een perfecte tijd om zich te concentreren op creativiteit en bewustwording.
De maan voelt zich thuis in het teken van vissen. Dit is het teken dat ze in staat is haar ideeën te uiten, haar creatieve gedachten en dieper durft te duiken in het innerlijke. De maan is ook uiterst helderziend en wanneer het in een water teken staat, is de eclips  zeer sterk waarneembaar zowel op bewuste en onbewuste niveau.

De september eclipse brengt de aandacht op de waarheid. Waar schrik je van terug wat wil je nog steeds niet zien? zegt deze gedeeltelijke maansverduistering. Het zegt dus je weet het wel maar je durft het nog niet aan te gaan.
Tip, de waarheid zal je bevrijden en dat is precies wat de eclips je komt brengen.
Door de waarheid te willen zien, zal het je helpen om de beste beslissing te nemen  hoe verder te gaan in je leven.
De waarheid kan soms pijnlijk zijn, maar het is nodig als je  je niveau van bewustzijn en echt wil leven wil bereiken. De eclips kan wat pijnlijke momenten of soms wat angsten geven, maar weet dat dit allemaal nodig is voor je groei.


Als er dingen rond de eclips naar boven komen of steeds weer terug komen, trekken zij jou aandacht dus negeer dit niet maar kijk ernaar wat je hier uit kunt leren.
En natuurlijk geven deze energieën ook emoties en zal dit zeer hoog zijn rond deze eclips en het kan moeilijk zijn om het duidelijk te zien maar laat maar stromen en ga niet graven als je niet weet waar het vandaan komt. Schrijven, kunst en muziek zijn allemaal uitstekende manieren om alle boosheid, frustratie of oplopende emoties die omhoog komen los te gaan laten.

Let op wat je zegt tegen anderen rond deze dagen. Angst haalt uit naar anderen zonder goede reden. Let op reageer jouw boosheid en agressie niet af op degenen die je liefhebt maar blijf bij jezelf.

Relaties komen ook aan bod in deze eclips, wat je nog niet wist  of niet wilde zien komt nu naar de oppervlakte.
Als je ongelukkig geweest bent in welke relatie in je leven, de eclips brengt nieuwe informatie naar de oppervlakte die je helpt om een beslissing te nemen.
Als mensen uit je leven rondom een eclips verdwijnen, is het vaak een sterke indicator van een karmische band die gediend heeft en het is tijd om alleen verder te gaan.


Uiteindelijk geeft deze maansverduistering een gevoel van voltooiing en zal je helpen om eindelijk vrede te hebben met alles wat  2016 tot nu toe heeft gebracht.
De energie van de eclips heeft een paar weken nodig om zeg maar af te koelen dus tijd om alles te laten rusten en bij te komen.
In feite, biedt het universum na de eclips een mooie en zachte energie dat zal helpen om verder te gaan op ons pad.

©Engelen om je heen
Een reactie posten