zaterdag 15 oktober 2016

Super volle maan in ram, 16 oktober, 2016


Als we ons verdiepen in deze liefdevolle maand, dichter bij de machtige super volle maan op 23 graden ram, hoe voelen we ons? In lijn met onze echte reis/plan zoals we deze hebben uitgestippeld toen we naar aarde afdaalde?  Veranderingen zijn er constant tijdens deze intense zomer. Onze innerlijke en uiterlijke werelden zijn ontmanteld.
Bij de ram volle maan- en tijdens de laatste maanden van dit jaar waarin we nog eens twee super manen krijgen - staan we op een drempel, waarin we nog niet een volledig beeld hebben wat onze volgende fase is, allen weten we wat achter ons ligt. Terwijl we op deze drempel blijven staan , een plek waar noch ruimte noch tijd bestaat, is het ook een  geweldige kans voor ons om niet alleen deze laatste fase te onderzoeken, maar dankbaar zijn voor alles en iedereen die ons leven aangeraakt tot dit moment.

Volle manen gaan allemaal over het einde van een fase , ram, het eerste teken van de dierenriem, is een egocentrisch teken, gretig om steeds nieuwe dingen te beginnen en zich  te verdiepen in nieuwe avonturen. Ram houdt van uitdagingen. Een diepe innerlijke transformatie waarin we steeds opnieuw op elk moment, het oude laten gaan, oude aspecten van onszelf, oude relaties omarmen en los laten.
Ram volle maan helpt ons door met ons innerlijke vuur en verlangen om oude bruggen die ons verbinden met het verleden over te steken en vol passie en de moed de stap naar het onbekende te zetten met een open hart.  Dit is een super maan - die het dichtst bij aarde staat - dus hebben we met tegenovergestelde energieën te maken. 
Ram is creatief, gepassioneerd en vindt het leuk om actie te ondernemen en zet stappen in het onbekende zonder aarzeling. Haar impulsief energie helpt ons onze diepste verlangens te realiseren. Maar hierin herinnert weegschaal ons om onze gevoelens te bestuderen alvorens een besluit te nemen en ons afvragen: zijn wij met het juiste bezig?  Deze tegengestelde energieën dagen ons dus uit!

De volle maan zal ons ook helpen om volledig bewust te zijn van de aspecten van ons leven die we zouden kunnen verbeteren en zet wat meer vuur in om iets nieuws te beginnen. Mars, de heerser van ram, wordt sterk tijdens de tweede helft van deze maand, we hebben de kans om gebruik te maken van deze explosieve energie om actie te ondernemen in de richting van nieuwe creaties waar w enaar verlangen.Vergeet niet dat deze maand ook  een nummer 1 frequentie bezit dit is, een nieuw begin en  samen met dit laatste deel van het jaar leidt dit naar een hele nieuwe fase, we zitten in een kostbare tijd.

Ons fysieke lichamen past zich aan in de nieuwe en hogere frequentie. Ieder van jullie zal lichamelijke pijn in delen van je lichaam ervaren dat resistenter wordt in het loslaten van wat jullie uiteindelijk gaan worden.
Sommigen van jullie hebben misschien al van alles ervaren in de afgelopen weken, met name in je buik en borst gebied, voornamelijk te wijten aan de lange en intensieve proces van het oplossen van de- geprogrammeerde-3 d persoonlijkheid. Laat de pijn komen, sta jezelf toe om het te voelen. Vergeet niet, dit is geen race. Omarm wat je ziel je laat zien. Laat de illusie los en bevrijd je  van je eigen beperkte overtuigingen. Barmhartig zijn met jouw unieke reis, vooral als je oude situaties zich herhalen. We zijn eeuwige wezens! Het universum is onvoorwaardelijke liefde voor ons allen. Er is geen tijd noch een eindbestemming te bereiken. We zijn oneindige liefde, en beleven prachtige nieuwe ervaringen om uiteindelijk weer stralend naar' huis' terug te keren.

Het universum zal altijd de weg voor ons verlichten, we moeten gewoon weten waar we moeten zoeken. We worden altijd gesteund door de liefhebbende wezens van licht, en zij helpen ons bijons ziel-verlangen om te groeien.

In liefde en licht Aartsengelen, engelen en lichtmeesters
Ik wens je mooie Supermaan zegeningen!
Super Maan!
Het gaat sowieso genieten van de aankomende Super Maan. Wat deze Volle Maan een Super Maan maakt is dat op 16 oktober de maan het dichts bij de aarde staat en dan het tegelijk nog eens een Volle Maan is. Combineer deze twee gegevens en je krijgt een Super Maan! Wees alleen niet getreurd als je de maan mist op 16 oktober, we zitten in een goed jaar want op 14 november en 14 december hebben we weer geluk.
Een reactie posten