zondag 13 november 2016

14 november super volle maan in stier


De november super volle maan in stier valt op de 14 de is een zeldzame supermaan, en valt in het teken stier dit is een stabiel en meest aardse teken.
De stier energie, om meer te ontwaken en onze volledig te gaan richten op onze doelen, dromen en wensen.
Hoewel een super maan vaak sterke emoties losmaakt schenkt de stier energie een kalmerend effect en brengt ons meer naar binnen. Ons innerlijke gevoel voor spiritualiteit verlangt naar harmonie en heelheid. 
De november supermaan in stier gaat ons helpen om dingen te zien vanuit een praktisch en logisch oogpunt, en met meer duidelijkheid.
De stier volle maan komt ook als een soort herinnering om na te denken over eigenwaarde en gevoelens van veiligheid in de wereld. 
Verantwoordelijkheid nemen voor hoe je je geld besteed en hoe verdien jij je geld wordt benadrukt door deze volle maan en misschien kan deze energie je helpen bij een andere aanpak zodat we niet constant bevestiging/ zekerheid nodig hebben van uiterlijke bezittingen en comfort.

We leven in een overvloedige universum waar al onze behoeften zijn geregeld. Hoe meer we kunnen vertrouwen en handelen op deze overtuiging, hoe makkelijker het wordt om onvoorwaardelijk te vertrouwen op de energie van overvloed.
De super volle maan vraagt ons om een kijkje te nemen op ons gevoel van eigenwaarde, vertrouwen en zekerheid.
Als je onzeker bent over je lichaam of in wie je bent, de volle maan kan deze oorzaken ontmaskeren en de wonden genezen.
Deze volle maan helpt ons ook om na te denken over onze eigenwaarde op een dieper niveau. Vragen zoals 'leef ik m ' n leven zo volledig mogelijk? welke beperkende overtuigingen houden mij nog tegen'?
Deze vragen kunnen op een dieper bewustzijn of bewustwording helderheid geven over waar jij staat, en met welke veranderingen je nu kunt maken om je leven te gaan veranderen.
Taurus energie gunsten bruikbaarheid en neemt een methodische aanpak om uw doelen te bereiken, dus misschien wel aan het denken over je leven vanuit dit oogpunt nuttig zal zijn.

November supermaan brengt een krachtige energie en trillingen naar de wereld en dat voelen we al.

De stier supermaan is er ook om te leren hoe wij onze gevoelens van eigenwaarde en ons hart open te stellen voor de overvloed en liefde van het universum.
© Engelen om je heen
Een reactie posten