maandag 7 november 2016

De aankomende week

Er wordt deze week veel van ons geduld en vooral niet oordelen verwacht. De verkiezingen van Amerika staat voor de deur. Het geeft nog steeds gooien met modder, wrijving, strijd, jaloezie en oordeel, agressie. De strijd tussen licht en het duister. Een verkiezing die laat zien hoe het niet moet en hoe het zo anders kan. Vredelievend en elkaar alles gunnen en beseffen dat wat klaar staat zal openbaren. Houdt je blik gericht op het licht en laat je niet misleiden en gek maken, blijf bij jezelf!
We worden telkens weer getrickerd om geen oordeel te hebben maar bij ons zelf te blijven. Een onrustige energie gaat over de aarde en we zullen er allemaal iets van oppikken.

De energie van Kracht en de poorten van 11/11 gaan al open om ons erdoorheen te manufreren, ervaar je het al?
De dagen van deze week zullen ons verder naar binnen brengen, het weer speelt hier mooi op in. Het wordt kouder en tijd om naar binnen te keren op alle fronten.
Een mooie week om te leren luchtig om te gaan met alles wat er gebeurt en vooral bij ons zelf te blijven. De energie van vertrouwen vrij te geven en ons te laten leiden door deze prachtige energie, vertrouwen, kracht, licht en liefde. De Engelen en lichtmeesters geven ons als wijze raad voor deze week, blijf gefocust op wat je hebt , wat er is en niet wat je niet hebt, en wat er niet is.
Moeder aarde geeft aan, blijf gericht op het contact met je beide voeten in en op de aarde.
©Engelen om je heen
Een reactie posten