maandag 28 november 2016

Nieuwe maan 29 november 2016


Deze nieuwe maan komt ons helpen om groter te denken, en ons hart open te stellen voor een nieuwe golf van positieve en heel veel energie.
De nieuwe maan vertegenwoordigt het begin van een nieuwe cyclus. De laatste nieuwe maan viel in het waterteken Schorpioen.  In die cyclus werden we aangemoedigd door het universum om diep te graven en de verborgen emoties vrij te geven en te laten stromen.

November brengt echter een nieuwe cyclus, die zet de versnelling in op de boogschutter nieuwe maan van de 29ste. 
We hebben genoeg tijd doorgebracht in de duisternis en in de schaduw en nu is het tijd om te verschijnen in het licht en begint het uitbreiden van onze standpunten en gaan we ons hart verder openen.
November nieuwe maan stuurt golven energie die ons in staat stelt om dingen te zien vanuit een hoger perspectief en ons bewustzijn zal openen naar nieuwe werelden en nieuwe golven van denken, YEH!!!!
Boogschutter energie is elektrisch, positief en nog belangrijker, open minded en al deze energie wordt ons aangeboden en aan ons om hier op af te stemmen. 

De boogschutter nieuwe maan zal ook leiden tot een cyclus van ontwaken. Dit op veel manieren, we gaan gevuld en als herboren na een lang en moeilijk jaar van opruimen de november nieuwe maan tegemoet.
2016 is een jaar van eindes en nu starten we met de wind mee naar een nieuwe start!
De november nieuwe maan ondersteunt dit  en het is waarschijnlijk dat er nieuwe kansen ontstaan rond deze tijd, bijna alsof het universum  het als geschenk aan biedt.
Deze nieuwe maan energie gaat ons helpen na te denken en te vieren hoe ver we zijn gekomen en hoeveel we bereikt hebben. We verdienen het allemaal onszelf te eren, dank en voedt onze ziel voor de afgelopen 11 maanden.

Als er iets is dat je wilt bereiken, als er iets is wat je wilt veranderen in je leven, deze nieuwe maan is de perfecte tijd.
Deze nieuwe maan is om je te steunen, om  groter te denken, optimistisch te zijn en je aandacht te focussen op de best mogelijke uitkomst. Mik hoog en groots op deze nieuwe maan, want de boogschutter pijl gaat je helpen om je doel te treffen.
De november nieuwe maan is ook super voor romantiek en de liefde. Als je vrijgezel bent, deze nieuwe maan is de perfecte tijd om een speciaal iemand te ontmoeten.
In een relatie kunnen zwakke of sterke punten versterkt worden.
Zielsverwant (tweelingzielen) energie is ook sterk rond deze nieuwe maan, dus waarschijnlijk dat je veel meer zielsverwant ontmoet in deze periode.

Deze nieuwe maan versterkt ook intuïtief en goddelijke energie, je staat veel meer open om te ontvangen.
Als laatste opmerking, de november nieuwe maan heeft een zeer positief en optimistisch energie. Als je depri bent deze nieuwe maan geef je de boost waar naar je op zoek bent.

Omarm deze energie, houdt  je geest open, open je hart en kijk wat er binnen stroomt.....wees dankbaar, vier en geniet op naar een nieuwe start!
©Engelen om je heen
Een reactie posten