zaterdag 3 december 2016

De energieën voor december 2016We staan op het punt om een eind te maken aan een zeer intensieve fase van onze ziel reis. In december gaan wede drempel over, die ons zal leiden naar een nieuwe cyclus. December is een maand om te groeien, onze ware essentie te eren ' waar Goddelijke wezens'.  Een tijd om innerlijk te bewegen voordat we ons nieuwe pad gaan bewandelen.
December, de maand waarin we het Christus bewustzijn vieren. 
We staan op een zeer belangrijk punt van ons ascentie proces om al het oude achter ons te laten.
Op 13 december, hebben we weer een super volle maan op 22 graden in tweeling. De tweeling, vertegenwoordigt de yin en yang, omarm elkaar in een evenwichtig en ritmisch dans van liefde en eenheid. Tweeling, een lucht tekenen  en een veranderlijk teken, mentaal, intellectueel en praktisch. Het is dus van essentieel belang om te profiteren van deze vreugdevolle en rustgevende volle maan. Deze maand vieren we niet alleen ons Christus essentie maar voelen we de liefde voor allen die ons omringen. Dit is een tijd van vreugde, liefde, en om te ervaren dat we allen gelijk en een zijn. 
De krijger, mars, treedt in vissen op 19 december, mars vertegenwoordigt onze innerlijke kracht en energie. Met deze kracht en met de liefdevolle essentie van vissen zijn we creatief en gevoelig. 

Een paar dagen later, op 21 december, de zon staat de zon in het teken van steenbok, we vieren de winter / zomer zonnewende, afhankelijk van waar je woont. De zon is ons hogere zelf, onze essentie, dus als de zon haar licht in een teken van de dierenriem schijnt ervaren we een specifiek aspect van onszelf, het betekent dat we worden uitgenodigd om meer te ontwikkelen en te werken aan dit aspect van onszelf. 

Aan het eind van de maand, op 29 december, zijn er twee belangrijke kosmische gebeurtenissen, uranus beweegt direct en hebben we een nieuwe maan op 7 graden in steenbok. De steenbok essentie herinnert ons er aan al onze dromen tastbaar te maken in plaats van te vertrouwen op onze dromen en visioenen en het vervolgens te laten verdwijnen in de lucht. Alles is als eerste gecreëerd in onze innerlijke rijken, dus zeg dag dag tegen je dromen en ga over in actie!
Steenbok geeft ons dit evenwicht, zodat we niet in onze valkuil stappen.  
Uranus is misschien een abrupte en uitdagende kracht die schudt ons letterlijk naar onze kern om ons hieraan te herinneren.

December, elke handeling, elk woord van liefde telt en - als nieuwe aarde zaden - we zijn hier om verder te gaan met onze unieke reis van liefde en licht, en eindlijk sinds een lange tijd hebben we besloten om hier nu bij stil te staan. Wat anderen doen is hun eigen realiteit, wat zij ervaren door hun onbeperkte / beperkte waarneming, is niet aan ons om te oordelen. Onze missie en voornaamste doel is simpelweg te worden, delen en doen waar onze ziel ons in begeleidt, ongeacht wat anderen kiezen zeggen of doen.
We reizen op een uniek pad wetende dat onze liefhebbende frequentie zal resoneren in alle hoeken van het universum.
Ik wens je een gezegend december - in vreugde, in liefde en in een warme omhelzing. 

In de liefde en licht
Een reactie posten