dinsdag 13 december 2016

Laatste super volle maan 2016


De laatste super volle maan (13-14 december) in het lucht teken tweelingen en dit zal het hoogtepunt zijn van de gebeurtenissen, gevoelens en emoties die rond de boogschutter nieuwe maan in november hebben plaatsgevonden.
December volle maan is eigenlijk een andere super maan die deel uitmaakt van een reeks, gericht op het brengen van verlichting naar de wereld.
Wat er onder de oppervlakte van je leven ligt, komt waarschijnlijk naar boven in de laatste paar maanden en deze laatste super maan gaat het laatste punt van verlichting brengen voor 2016.
Dit is een uiterst krachtige energie die je zal helpen om alles te verwijderen wat nodig is om alles los te laten, zodat je de nieuwe energieën van 207 met open armen kan verwelkomen.
De december volle maan activeert ook wat astrologen een mystieke rechthoek noemen. Zoals de naam suggereert, zijn mystieke rechthoeken magisch en mystiek en helpt het ons om veel vrij gekomen energie te gebruiken.

Vanuit een intuïtief standpunt, zal deze mystieke rechthoek een poort openen in een nieuw energie. Dit zal toegankelijk zijn voor degenen die  zich hier voor openstellen in de het nieuwe jaar 2017. 
2016 is een zwaar jaar geweest, en 2017 is een jaar vol nieuwe energieën, en mogelijkheden, we gaan de wind in de goede richting ervaren.
De december volle maan zal een laatste kans zijn om te beoordelen wat je hebt geleerd en wat het je gaat brengen in de nieuwe cyclus.
Als er problemen zijn die je nog steeds tegen komt, zullen met je mee gaan in de nieuwe cyclus van 2017, tenzij je een bewuste keus maakt om dit nog om te zetten.
Er is nog tijd om los te laten  dingen die je niet meer wil meenemen in het nieuwe jaar. In feite heb je tot maart 2017 om echt los te laten en je vrij te gaan voelen. 

Als je echt klaar bent om alles te laten gaan, als je echt de wens voelt om vrij te zijn, als je echt wilt veranderen , als je er klaar voor bent, zal het universum je belonen.
Deze december super volle maan poort zal en zet geven zodat je sneller kunt gaan maar besef ook dat  het tempo ook ingezet wordt in de dingen die je nog wil loslaten of veranderen zodat je ook wat 2017 in petto heeft kunt versnellen. Deze zuivering kan heel intens zijn, maar als je aan de andere kant komt, zul je herboren voelen. Dit poort zal alleen toegankelijk zijn voor degenen die er klaar voor zijn en voor degenen die bereid zijn hun trillingen te verschuiven en hun bewustzijn volledig te openen.

Velen van jullie hebben dit al in zekere mate gevoeld, maar deze poort die de volle maan opent zal het proces versnellen.
Om toegang te krijgen tot deze poort, let op wat er opkomt/ voorbij komt in deze volle maan. Welke lessen of thema ' s waar  je het afgelopen jaar aan hebt gewerkt, zullen waarschijnlijk tot je bewustzijn doordringen, en door bewust te zijn  ben je klaar om door te gaan, en kan je de energie ontvangen.
De volle maan van december is heftig en vol energie. De  gevoelig onder ons voor de cycli van de maan zullen dit zeker voelen.
Wees voorzichtig met jezelf rond deze tijd en geef jezelf de ruimte om volledig te reflecteren en te laten gaan. Werk aan je zelf en voed je met deze volle maan en geniet van de geweldige verhelderend energie die het brengt.
Ik wens je mooie maan zegeningen!

©Engelen om je heen 
Een reactie posten