donderdag 9 februari 2017

Volle maan van 11 februari 2017-luister naar je intuïtie.

Februari is een maand van diepgaande spirituele transformatie en inzicht, gekenmerkt door een maan en een zonsverduistering, door het teken vissen en door de activiteit van jupiter, die ook op 6 februari zal veranderen.
Op 10 en 11 februari februari hebben we de gedeeltelijke maan zonsverduistering en de volle maan op 22 graden leeuw. Astrologisch is deze volle maan en zonsverduistering echt heel bijzonder, want het wordt ondersteund door een mystieke rechthoek (maan 22° leeuw, zon 22° waterman, uranus 21° ram en jupiter 23° weegschaal). Dus we kunnen een uiterst dynamische tijd verwachten. Leeuw is een heel moedig en krachtig teken, die van zichzelf houdt en zich gedraagt als een macht wezen. Leeuw heeft de kracht om met passie obstakels uit de weg te ruimen, door te staan in zijn waarheid, beschermt en eert wat hij/zij schept. 
Saturn samen met de maan en uranus ervoor zorgen dat elke spanning wordt gekanaliseerd in kracht en vastberadenheid, Yeh!!!
Deze volle maan is een goed moment om te doen wat je echt leuk vindt, focus op je hobby ' s en wat je gelukkig maakt, het gaat om creativiteit.

Februari is een van de meest gunstige maanden van het jaar, prachtig ondersteund door zeer gunstige astrologische configuraties. Het is tijd om te luisteren naar je intuïtie, om actie te ondernemen indien nodig en je innerlijke sturing in beweging te zetten.

Leeuw:
Gul 
Warmhartig
Creatief en enthousiast
Ruimdenkend en hartelijk
Trouw en liefdevol
Zelfverzekerd
Loyaal
Ambitieus
Aanmoedigend

Houdt van…
• Speculaties
• Breed leven
• Pracht en praal
• Toneel
Heeft een hekel aan…
• Dingen veilig doen
• Het gewone, dagelijkse leven
• Bekrompen mensen
• Zuinig zijn
• Gemeenheid/Valsheid

Leeuwen zijn extreem gevoelig maar kunnen dit erg goed verbergen. Leeuwen houden van lof en vleierij; hun ego’s vragen naar respect en aanbidding. Bij de leeuw draait alles om trots. Dit kan als gevolg hebben dat de leeuw egocentrisch wordt, maar het warme hart van een leeuw zal dit onder controle weten te houden.
Als het publiek van een leeuw sterrenbeeld (ook wel bekend als zijn vrienden) hem niet de nodige waardering toont, dan zal de leeuw zich te trots voelen om hier naar te vragen en zal hij schade aan zijn ego oplopen. Echter zal niemand dit weten sinds leeuwen in stilte lijden. Het geheim achter de leeuw is dat zij willen voelen dat mensen hem nodig hebben.

Seizoen Late zomer
Dag Zondag
Getal 1
Fysiologie Hart, ruggengraat, lage rug
Kristallen Tijgeroog, amber, carneool, citrien, granaat, toermalijn, onyx, kwarts
Metaal Goud
Kleuren Oranje, goudgeel, rood, groen
Dieren Leeuwen, huiskatten, lynxen
© Engelen om je heen
Een reactie posten