woensdag 5 april 2017

Goed om te weten..... donderdag 6 april Saturnus retrograde tot 25 augustus


Er is flinke activiteit aan de hemel rond 5.53 uur in de ochtend, misschien sta je wel vol energie op: Mars staat dan driehoek Pluto. Je kunt maar zo bergen verzetten in de vroege ochtend.
Saturnus staat dus stil en gaat retrograde lopen om 7.23 uur. Misschien dat de kou nu eindelijk ophoudt, ik vind het namelijk maar koud telkens als de zon niet schijnt:-) Saturnus loopt nu terug van 27.47 graden Boogschutter tot 21.11 graden Boogschutter: op 25 augustus, dan gaat hij weer recht lopen. Ik wens ons allen een lange warme zomer! In de eerste directe fase van Saturnus, die we nu achter ons laten, worden we geconfronteerd met issues die te maken hebben met het huis waar Saturnus over heerst in onze horoscoop of met de planeten waar hij overheen is gegaan recentelijk, nu komt de verwerkingsfase en na augustus is het probleem (als er een probleem was) dan langzaam aan opgelost. Langzaam aan, want niets gaat snel met Saturnus.
Maar wellicht begint er nu wel ballast van ons af te vallen, terwijl de Maan om 9.14 uur er ook nog eens heel vrolijk bijstaat: sextiel Jupiter.
Om 11.06 uur staat de Maan vierkant Mars, hetgeen even een pittig momentje kan zijn, of een sportief moment. 
Om 19.21 uur maakt de Maan een mooie driehoek naar Uranus: leuk voor nieuwe creativiteit.
Bron: Joyce Hoen
Een reactie posten