woensdag 26 april 2017

Woensdag nieuwe maan

De Maan in Stier
Het blijft maar koud, zelfs met de Zon en nu ook de Maan in Stier (vanaf 3.55 uur in de ochtend). Deze Mercurius retro periode is echt een ramp geworden voor het weer (het slechte weer begon echt op het moment dat Mercurius retro ging lopen). Pas op 2 mei gaat hij weer recht lopen en vlak ervoor zouden de temperaturen gaan stijgen volgens buienradar. Wat is er echter veel kapot gegaan in de tuinen overal.
Nieuwe Maan
De Nieuwe Maan is om 14.15 uur. Het enige aspect dat er uitspringt is een bijna-conjunctie tussen Mercurius en Uranus in het 9e huis: hetgeen mogelijk te maken heeft met een verrassende uitslag van de Franse verkiezingen (waar ik me verder niet in heb verdiept na het debacle met de NL verkiezingen:-) 
En voor ons kan het betekenen dat we nieuwe reis-plannen aan het voorbereiden zijn, waarvan ik je zou aanraden mooi niets te boeken tot Mercurius weer recht loopt.
Om 23.48 uur hebben we nog even de Maan anderhalf vierkant Saturnus, die zullen we maar gewoon overslaan dan.... de Maan staat slaperig sextiel Neptunus om 1.47 uur in de vroege ochtend van donderdag. Bron: Joyce Hoen

Een reactie posten