maandag 29 mei 2017

Om in de hogere frequenties te kunnen verblijven


Om in de hogere frequenties te kunnen blijven, moet alle duisternis in onszelf  getransformeerd worden. We kunnen geen negativiteit, duisternis en onopgeloste problemen in de hogere sferen brengen. Ze moeten worden opgelost en  verwerkt. Dit heet 'bezig zijn met het innerlijke werk' en iets waar ik dagelijks over praat met mijn cliënten en groepen.

Het innerlijke werk is het oplossen van het verleden/vorig levens, zodat er geen pijnlijke emotionele banden zijn. Vergeven van de mensen die pijn hebben veroorzaakt en onszelf vergeven voor het feit dat anderen zoveel macht over ons hebben.


Als we innerlijke niet klaar zijn, laat dit sporen achter in onze ziel zodat we heelheid niet kunnen bereiken. Wanner we innerlijk aan ons zelf werken verwijdert het pijn, angst, afwijzing, duisternis enz. 

Zo ontstaat er ruimte voor liefde, harmonie en goddelijke kracht.

We moeten alle aspecten helen/genezen. We mogen geen bagage meenemen naar de hogere dimensies. Alle  innerlijke pijn en karma moet eerst verwijderd worden.


We hebben de afgelopen maanden keihard kunnen werken aan ons zelf en juni zal daar nog een schepje bovenop doen dus, fasting yous seat belts! We komen nu in een fase waarin onopgeloste zaken naar boven komen en dit op een weer diepere laag. Ja, ja ik hoor je al zuchten, nee he niet weer!!!! JA, Ja weer een laag, weet je nog laag voor laag pellen we af. Dus vandaar dat het lijkt dat je steeds weer dezelfde berichten tegen komt. 


De frequenties zullen nu steeds sneller worden opgevoerd en degenen die niets hebben gedaan aan het innerlijk vanuit het verleden, zullen hard geconfronteerd worden met zich zelf. Velen kiezen om te vertrekken en getuige te zijn van wat er gebeurd is vanuit een ander gezichtspunt.


Het hart moet verwijderd worden van alle blokkades om de nieuwe frequenties te accepteren. We kunnen niet in het verleden leven, we kunnen geen wrok koesteren, jaloezie, ego problemen of pijn van ons verleden. Al deze kwesties moeten worden genezen en vergeven om te kunnen resorneren met de hogere dimensies van liefde en licht.


Als we het verleden genezen, zullen we ook de toekomst herstellen en de tijdlijnen van de toekomst veranderen, want deze zijn niet in steen gezet. We creëren deze met onze bedoelingen en manifestaties met elke minuut die voorbij gaat.


Wij zijn de scheppers van onze eigen wereld, wij zijn degenen die onze nieuwe aarde en nieuwe creaties manifesteren. We zijn ongelimiteerd en kunnen dit nu gebruikt voor het goede van alle!

© Engelen om je heen
Een reactie posten