dinsdag 30 mei 2017

Vandaag staat 9 centraal


Vandaag zitten volgens de numerologie in de ( 30 + 5+2+0+1+7)  9
Getal 9: Nieuw geboorte, zwangerschap, einde van een cyclus, nieuw begin, nieuw ontwikkeling, cijfer van de eeuwigheid, streven naar de hoogste waarheid.
Menselijk begrip en volmaaktheid
Onzelfzuchtigheid, mededogen
Spiritualiteit
Intuïtie
Verantwoordelijk
Artistieke gave
Vrijheid
Doe vandaag als eerste iets voor een ander en dan pas voor jezelf

Negen is het enge getal waarvan rekenkundige bewerkingen telkens weer tot negen worden herleid en in die zin een cijfer van de eeuwigheid (vb 9+9=18; 1+8=9 / 3x9=27; 2+7=9 enz.)

Het getal 9: sleutelwoord menselijk begrip. Het getal 9 is er om liefde te leren te verspreiden op universeel niveau. Dit is helemaal niet zo onmogelijk als het misschien lijkt. In veel gevallen wijst de 9 erop da de andere cijfers zijn doorgewerkt. Aangezien 9 een samenstelling is van andere getallen, beschouwen we dit cijfer als het getal van volmaking.

De Robijn hoort bij het getal 9, Is een hogere steen en wordt goddelijk genoemd, bischoppen ontvangen de hoogste graag, de robijn. De steen geeft kracht en energie en werkt sterk activerend( voor gevoelige mensen soms te sterk) Robijn activeert het hartchakra en stimuleert passie, hartstocht, enthousiasme,positieve houding en overvloed. Maakt sterk en beschermt hierdoor tegen psychische aanvallen en mensen die energie bij je weghalen. Bevordert een heldere, scherpe kijk, concentratie n helpt realistische doelen stellen. Kracht, vitaliteit en apathie. Werkt ontgiftend en werkt positief op de bloedcirculatie, koorts , nieren, voortplantingsorganen , de milt en infectieziekten.

 
De betekenis volgens Aartsengel Gabriël en Haniël, Kracht en niet enkel duidend maar dubbele kracht. Voorwaarts gaan en niet meer omkijken, Ga er voor! Kracht, de vrouw de moeder de maan de aarde. Onvoorwaardelijke liefde staat hierin centraal. Kies het pad wat je tenslotte naar huis leidt. Hert pad wat je beloopt vanuit je kracht,liefde ziels opdracht. De Godinnen, vrouwelijke lichtmeesters en de grootmoeder, het zijn belangrijke energieën. Gaan staan voor wie je werkelijk bent. De vrouw de moeder de schoot het bekken de vrouwelijke organen. Het geeft de kracht, wedergeboorte, vernieuwing, koestering, liefde, passie en ontluiken aan. Keer naar binnen in de hemelse omarming van de liefde van deze krachtige energieën en laat je leiden naar een dieper laag. waarin je op dieper cel niveau je laat wiegen en de tijd neemt om te kijken wat wil je? En dit op alle fronten. Wat wil jij .................loslaten, bereiken, koesteren, liefhebben, omarmen, gaan staan, vernieuwing. Wat is het pad wat jou leidt naar jou ziels opdracht? De kracht de liefde, de vrouw de moeder, onvoorwaardelijke! Wij omarmen je in onze vleugels en schenken je de kracht van de maan.
Aartsengel Gabriël en Haniël
Ik wens je een mooie dag vandaag!
Een reactie posten