vrijdag 9 juni 2017

Volle maan in boogschutter

Het is tijd voor de waarheid, vooral voor degenen die klaar zijn om hun schaduwen en menselijke angsten onder ogen te zien. De volle maan in boogschutter, laat ons zien wat we verbergen,ontkennen, voor weglopen. Tijdens deze fase, nodigt de kosmos ons uit om uit alle hoeken van onze wezen zaken te helen.

Het is de waarheid dat we een hogere mate van bewustzijn kunnen integreren, maar om het te doen, moeten we onszelf los maken van alles wat we geloven. Er is niet zo ' n ultieme waarheid, dat er veel omwegen zijn en als we als  mens groeien, ontdekken we dat er altijd meer is dan we dachten, en het was slechts onze beperkte geest dat nog niet kon laten zien wat er al was. Er is niets verborgen in het universum, alles wat we willen weten is er al voor ons. 

Deze maan in boogschutter, de eeuwige zoeker naar wijsheid, nodigt ons uit om naar binnen te gaan, om te zien en te bepalen wat we daar binnen tegen komen in overeenstemming met de frequentie van de eeuwige ziel die wij in wezen zijn. We kunnen alle antwoorden krijgen, alle kosmische wijsheid, we zijn zo gretig om alles buiten onszelf te zoeken en nu is het tijd om in ons zelf te gaan zoeken.

Boogschutter nodigt ons uit om de waarheid voor onszelf te vinden, want het zal de enige manier zijn, waarin het ons zal laten zien, zonder enige illusie.

Jupiter regeert boogschutter, Jupiter draait een paar uur na de volle maan. Jupiter zal ons helpen om bepaalde aspecten / gebieden van ons leven te verbeteren. We zoeken naar uitbreiding en innovatie. De essentie van Jupiter, zal ons helpen om een grote groei in ons levens te brengen.

De volle maan aanhangsel Saturnus, zal ons helpen om te handelen als geïntegreerde wezens - zoals wij denken en voelen - in plaats van  de leugens en de halve waarheden. De frequentie van Saturnus kan ons hard raken als we niet bereid zijn te luisteren, maar het zal ons helpen om verder te gaan, in plaats van te blijven richten op de resultaten die we willen krijgen. Denk eraan, elke keer als we een uitdaging trotseren, krijgen we tegelijkertijd de oplossing. We hoeven alleen maar bewust te zijn van wat er gebeurt in plaats van gefixeerd te zijn op wat eigenlijk "fout" is.

Deze volle maan zal ons helpen om nieuwe aanwijzingen te vinden en alles wat we nodig hebben om te integreren op het moment wat nodig is voor de ziel. Er zijn veel mensen die bang zijn om weer te incarneren op deze planeet, alsof deze planeet een gevangenis is of een soort straf. Veel mensen vragen mij hierover. 

Je gedachten en gevoelens worden gerespecteerd, maar als je wilt groeien, moet je eerst eerlijk zijn tegen jezelf en jezelf afvragen: ben ik vrij van de oude 3 programma 's?  Heb ik al bewust gewerkt om al mijn voorouders te bevrijden? De familie karmische ketting waar velen mee op aarde zijn gekomen om dit op te lossen, als eerste voor zichzelf en daarmee voor de hele karmische familie. Veel mensen krijg ik voor een reading met deze karmische ketting waar ze zich nog niet bewust van zijn. 


Heb je de puzzelstukken van je ziel gevonden?  Heb je geleerd van alle menselijke ervaringen? Heb je alles losgelaten en iedereen die niet is afgestemd op het pad dat je heb gekozen om op dit moment te ervaren? Zoals altijd, jij alleen hebt het antwoord en de constante keuze om te beginnen aan jezelf te werken en zo verder te ontwikkelen/groeien.

Een tijd voor de waarheid, voor duidelijkheid. Een tijd voor de ziel, waarin, als we alle onwaarheden stoppen en het oneindige en eeuwige zelf toestaan dat we de waarheid zullen horen en zien in elke deel van ons leven.

Het is een tijd voor diepe cellulaire genezing, we onszelf zuiveren, hoe meer we de hogere frequenties en de wijsheid in ons leven kunnen integeren. Want we versnellen terwijl we fysieke wezens zijn, zodat we eindelijk eens plezier kunnen hebben. Een hogere vorm en manier van bestaan, binnen de goddelijke liefde, binnen andere grenzen van het universum. De scheidingslijn begint te vervagen, en de herkenning van het bewustzijn van de eenheid beginnen we onder de knie te krijgen en kunnen we omarmen


Luisteren naar het gefluister van je ziel en niet naar het geluid van je ego. 
Ik wens jullie allemaal een liefdevolle volle maan!

Een reactie posten