maandag 28 augustus 2017

Vandaag ontvangen we een krachtige energie...

Vandaag ontvangen we een krachtige energie, zie het als een soort geschenk van augustus. We ontvangen inzichten, visioenen, een glimp van een nieuwe passie / talent of een nieuwe richting. Visualiseer alle innerlijke tekenen, inzichten en visioenen, zonder te weten wat het gaat doen op dit moment, sta er volledig voor open!
©Liefs Joke Slagmolen/ Engelen om je heen
Pluto staat vandaag anderhalfvierkant de retrograde lopende Mercurius (exact vanavond om 21.43 uur) en kan je inzichten doen veranderen door middel van het lezen van een boek, of via een gesprek met iemand anders. Het kan je inzichten VOORGOED veranderen want het is een diepwerkend aspect dat je bijna "overkomt" als het inderdaad zo uitwerkt. Omdat Mercurius retro loopt en Pluto ook wel eens onmachtsituaties kan brengen, kan er ook geduvel zijn in het verkeer of met je auto of zo als die toch al aan vervanging toe was. De Maan staat vanochtend om 11.37 uur vierkant Mars en kan het al aanstippen, dat laatste dan. Daarna is de Maan wel void of course tot:
21.46 uur, dan komt de Maan in Boogschutter. En dan zal ze tussen 1.40 en 1.56 uur in verbinding staan met het Pluto-Mercurius aspect. Nog meer Hurricane gedoe?Bron Jocey Hoen
Een reactie posten