Doorgaan naar hoofdcontent

We ondervinden al een tijd drastische veranderingenOnderstaande bericht plaatste ik vorig jaar in november en ik heb de aanpassing,herstructurering, hervorming van het lichtlichaam, zuivering proces, onthechting proces dit jaar heel goed ervaren. Em jij?

We ondervinden al een tijd drastische veranderingen en dit betreft de afstemming op de hogere frequenties, een totale activering van het hogere lichtlichaam de Adam Kadmon lichaam-Gods Gelijkenis, dit zal ons in staat stellen om een stap in de 5e en hoger dimensionale afstemming in de komende 10 jaar te zetten!
Dit betekent dat ons licht lichamen opnieuw wordt geherstructureerd, de zenders van de hogere kosmische licht energieën worden ge-upgrade. We gaan meer en meer hersenfuncties (geest) die werden stilgelegd na de val van Atlantis gebruiken! We gaan meer en meer vanuit ons gevoel leven!
Door de activering van deze licht lichamen worden de hogere energieën aangepast aan de energieën en energievelden van de Melkweg en vervolgens worden deze ook uitgelijnd en meer verbonden op het level van oorsprong van het sterrenstelsels.
Dit is een enorme verschuiving, en daarom zijn al deze bewegingen nodig door middel van ons energie matrix en de volledige activering van het nu nog slapende energiecentra.
Dit is de tijd om ons ware kosmische erfgoed en het erfgoed van de Galactische Kern op te eisen!
© Liefs Joke / Engelen om je heen

Reacties

Populaire posts van deze blog

Boodschap van de engelen over de super bloedmaan

De bloedmaan in teken van een super sterke energie trekt de oogst naar binnen van al dat wat nog verder kan rijpen. we gaan dieper en dieper omdat dit nodig is om geklaard en wel in overgave en in liefde en licht geheeld te wonden van al ons oude karma. Eeuwen en eeuwen hebben we er over gedaan en het is echt de hoogste tijd dat we kettingen verbreken. De bloed maan zegt ook , er zullen oude wonden geopend worden of ze zijn de afgelopen tijd geopend om naar boven te verijzen en het licht zal duidelijkheid geven aan jou om het te willen zien, en aan te gaan. Het bloed van Christus zal ons er aan herinneren dat alleen liefde echt is. Dat wat kan gebeuren zal gebeuren ipv wat zal gebeuren kan gebeuren. Jullie zijn toe aan een totale ommekeer, en dit zijn jullie op aarde al lang mee bezig maar de sluiers worden dunner dus jullie gaan het steeds meer beseffen en zien, waarheid, vertrouwen het bloed geeft dit alles aan. De maan trekt alles naar boven eb en voed, aan jou om het weer te late…

Heb jij ook zo'n last van...

Slecht slapen, geen contact met de aarde, alsof er een wals over je lichaam is gereden, ademhaling van slag, moeheid, hoofdpijn, duizeligheid, diepe emoties, hartkloppingen, nog gevoeliger voor geluiden, voeding, geuren, waarnemingen? Dan heb je behoorlijk last van de 11:11 energieën. Energieën welke naar aarde komen zijn heftig maar gelijk subtiel. Ons lichaam moet zich aanpassen aan hogere energieën, vandaar deze klachten. Schoning op nog diepere laag( Atlantis, Lemurie schoning) dit betekend dat ons lichaam energieën aan het loslaten is, ook hier kunnen weer klachten van ontstaan. Je kan zomaar beelden, inzichten, visoenen krijgen uit vorige levens. In deze energieën is zeker een rust en enorme liefde voelbaar, het hart, en het thymus chakra gaan nog meer open. De aarde is bezig om ook mee te gaan in de transformatie, water is zuiverend, water zal zeker nog centraal staan op aarde de komende tijd. Ook kun je het gevoel hebben dat je stil staat, er niets gebeurt.Wel nu dit lijkt ma…

Bericht van aartsengel Michael

Er zijn veel engelen op aarde op dit moment. Velen van jullie zijn engelen op hoger niveau We willen dat je weet dat je niet alleen bent; je hebt onze steun, liefde, leiding en bescherming. We weten dat je je anders voelt en vaak verkeerd wordt begrepen. Je bent gevoeliger zijn dan de rest, en je voelt de aardse ergernissen meer dan anderen. Als iemand door emotie gaat voel je dit ook. Vandaag brengen we je meer energetische bescherming rond je energieveld. Dit zal je helpen en voel je meer geaard, geliefd en veilig. Als je er om vraagt brengen we een sterker licht uit de engel rijken rond je aura terwijl je slaapt. Aartsengel Michael, zijn licht van bescherming is erg sterk. Dit is een moeilijk (aards) proces.....ga het aan! We zijn altijd bij je!
© Engelen om je heen