vrijdag 24 november 2017

We ondervinden al een tijd drastische veranderingenOnderstaande bericht plaatste ik vorig jaar in november en ik heb de aanpassing,herstructurering, hervorming van het lichtlichaam, zuivering proces, onthechting proces dit jaar heel goed ervaren. Em jij?

We ondervinden al een tijd drastische veranderingen en dit betreft de afstemming op de hogere frequenties, een totale activering van het hogere lichtlichaam de Adam Kadmon lichaam-Gods Gelijkenis, dit zal ons in staat stellen om een stap in de 5e en hoger dimensionale afstemming in de komende 10 jaar te zetten!
Dit betekent dat ons licht lichamen opnieuw wordt geherstructureerd, de zenders van de hogere kosmische licht energieën worden ge-upgrade. We gaan meer en meer hersenfuncties (geest) die werden stilgelegd na de val van Atlantis gebruiken! We gaan meer en meer vanuit ons gevoel leven!
Door de activering van deze licht lichamen worden de hogere energieën aangepast aan de energieën en energievelden van de Melkweg en vervolgens worden deze ook uitgelijnd en meer verbonden op het level van oorsprong van het sterrenstelsels.
Dit is een enorme verschuiving, en daarom zijn al deze bewegingen nodig door middel van ons energie matrix en de volledige activering van het nu nog slapende energiecentra.
Dit is de tijd om ons ware kosmische erfgoed en het erfgoed van de Galactische Kern op te eisen!
© Liefs Joke / Engelen om je heen
Een reactie posten