dinsdag 27 maart 2018

De volle maan van 31 maart

foto van Joke Slagmolen.
De volle maan van as zaterdag en de volle maan van 2 maart jl zetten de koers wat sneller in.
Dit is een van de meest krachtige momenten van het jaar om na te denken over wat je wil creëren voor de komende maanden. Het is ook de perfecte tijd om na te denken wat zijn je dromen en wensen? Zijn ze nog in overeenstemming met jou doelen doelen, dromen en wensen? Of hebben zij een upgrade nodig?
Misschien is het tijd om alles op een rijtje te zetten, en besluiten het helmaal anders aan te pakken. Misschien is het tijd voor je om dingen te vernieuwen en nieuwe, creatieve energie in je leven te brengen. Of heb je al een tijdje wensen? dan is het tijd om dit aan te gaan pakken.
Het is tijd om jezelf te upgraden, dus denk aan de manier waarop je je leven kunt veranderen en ook het innerlijk.
Het universum zal je helpen en je energie geven, dus maak een mooi plan voor jezelf en laat het universum dit plan ondersteunen en begeleiden.
Als je de intenties in de stroom van de nieuwe maan zet, zal het universum je zeker begeleiden het oude los te laten en het nieuwe te omarmen en hoe meer je open staat en ontvangt des te makkelijker zal het zijn om je leven te veranderen.
Weet je nog, er zijn geen verkeerde paden in dit leven, er zijn geen fouten. Het enige wat je moet doen is de eerste stap voorwaarts zetten, en je intuïtie volgen.
©Liefs Joke Slagmolen / Engelen om je heen
Een reactie posten