Doorgaan naar hoofdcontent

De volle maan van 31 maart

foto van Joke Slagmolen.
De volle maan van as zaterdag en de volle maan van 2 maart jl zetten de koers wat sneller in.
Dit is een van de meest krachtige momenten van het jaar om na te denken over wat je wil creëren voor de komende maanden. Het is ook de perfecte tijd om na te denken wat zijn je dromen en wensen? Zijn ze nog in overeenstemming met jou doelen doelen, dromen en wensen? Of hebben zij een upgrade nodig?
Misschien is het tijd om alles op een rijtje te zetten, en besluiten het helmaal anders aan te pakken. Misschien is het tijd voor je om dingen te vernieuwen en nieuwe, creatieve energie in je leven te brengen. Of heb je al een tijdje wensen? dan is het tijd om dit aan te gaan pakken.
Het is tijd om jezelf te upgraden, dus denk aan de manier waarop je je leven kunt veranderen en ook het innerlijk.
Het universum zal je helpen en je energie geven, dus maak een mooi plan voor jezelf en laat het universum dit plan ondersteunen en begeleiden.
Als je de intenties in de stroom van de nieuwe maan zet, zal het universum je zeker begeleiden het oude los te laten en het nieuwe te omarmen en hoe meer je open staat en ontvangt des te makkelijker zal het zijn om je leven te veranderen.
Weet je nog, er zijn geen verkeerde paden in dit leven, er zijn geen fouten. Het enige wat je moet doen is de eerste stap voorwaarts zetten, en je intuïtie volgen.
©Liefs Joke Slagmolen / Engelen om je heen

Reacties

Populaire posts van deze blog

Boodschap van de engelen over de super bloedmaan

De bloedmaan in teken van een super sterke energie trekt de oogst naar binnen van al dat wat nog verder kan rijpen. we gaan dieper en dieper omdat dit nodig is om geklaard en wel in overgave en in liefde en licht geheeld te wonden van al ons oude karma. Eeuwen en eeuwen hebben we er over gedaan en het is echt de hoogste tijd dat we kettingen verbreken. De bloed maan zegt ook , er zullen oude wonden geopend worden of ze zijn de afgelopen tijd geopend om naar boven te verijzen en het licht zal duidelijkheid geven aan jou om het te willen zien, en aan te gaan. Het bloed van Christus zal ons er aan herinneren dat alleen liefde echt is. Dat wat kan gebeuren zal gebeuren ipv wat zal gebeuren kan gebeuren. Jullie zijn toe aan een totale ommekeer, en dit zijn jullie op aarde al lang mee bezig maar de sluiers worden dunner dus jullie gaan het steeds meer beseffen en zien, waarheid, vertrouwen het bloed geeft dit alles aan. De maan trekt alles naar boven eb en voed, aan jou om het weer te late…

Heb jij ook zo'n last van...

Slecht slapen, geen contact met de aarde, alsof er een wals over je lichaam is gereden, ademhaling van slag, moeheid, hoofdpijn, duizeligheid, diepe emoties, hartkloppingen, nog gevoeliger voor geluiden, voeding, geuren, waarnemingen? Dan heb je behoorlijk last van de 11:11 energieën. Energieën welke naar aarde komen zijn heftig maar gelijk subtiel. Ons lichaam moet zich aanpassen aan hogere energieën, vandaar deze klachten. Schoning op nog diepere laag( Atlantis, Lemurie schoning) dit betekend dat ons lichaam energieën aan het loslaten is, ook hier kunnen weer klachten van ontstaan. Je kan zomaar beelden, inzichten, visoenen krijgen uit vorige levens. In deze energieën is zeker een rust en enorme liefde voelbaar, het hart, en het thymus chakra gaan nog meer open. De aarde is bezig om ook mee te gaan in de transformatie, water is zuiverend, water zal zeker nog centraal staan op aarde de komende tijd. Ook kun je het gevoel hebben dat je stil staat, er niets gebeurt.Wel nu dit lijkt ma…

Bericht van aartsengel Michael

Er zijn veel engelen op aarde op dit moment. Velen van jullie zijn engelen op hoger niveau We willen dat je weet dat je niet alleen bent; je hebt onze steun, liefde, leiding en bescherming. We weten dat je je anders voelt en vaak verkeerd wordt begrepen. Je bent gevoeliger zijn dan de rest, en je voelt de aardse ergernissen meer dan anderen. Als iemand door emotie gaat voel je dit ook. Vandaag brengen we je meer energetische bescherming rond je energieveld. Dit zal je helpen en voel je meer geaard, geliefd en veilig. Als je er om vraagt brengen we een sterker licht uit de engel rijken rond je aura terwijl je slaapt. Aartsengel Michael, zijn licht van bescherming is erg sterk. Dit is een moeilijk (aards) proces.....ga het aan! We zijn altijd bij je!
© Engelen om je heen