donderdag 1 maart 2018

Energie voor maart

We verwelkomen een van de meest magische maanden van het jaar, Maart, een maand die wordt geregeerd door 2 volle manen, zuiverzijn, verandering, moed, ontluiken, naar buitentreden,  groei naar hogere afstemming van het zelf. Een maand waarin we in een nieuwe - hogere - versie van onszelf komen, terwijl tegelijkertijd het loslaten van wat niet langer onze goed zal dienen. In deze intense fase ervaren we een hogere octaaf van Goddelijke liefde, meer en meer inzicht in onze unieke ziel op aarde en een gevoel van eenheid.

Dit is een maand wat een belangrijk punt in onze planeet zal markeren, voor het collectief is het beleven van kosmische bewustwording, terwijl we baden in een energie, die helpt om onze laatste resten van het 3 d-geprogrammeerde persoonlijkheid voorgoed achter ons te laten, op dezelfde tijd dat we bewust een hogere versie van onszelf omarmen. Voor de opgaande zielen zal dit een zeer belangrijke en intense fase zijn, want we beginnen de symfonie van de hogere sferen te herinneren, zoals we steeds meer licht laten zien uit onze aanwezigheid, en dichter bij elkaar komen. 

Dit is een drukke energetische maand, een groot portaal door de twee vollemanen in maart, waarin we eindelijk besluiten - door onze pure intentie - alleen de wet van één te dienen en te dienen. 
Dit is een maand van diepe transformatie. Een fase waarin we diep ondergedompeld worden, en navigeren door verschillende dimensies, totdat we de duidelijkheid krijgen over wat opgelost moet worden en wat de moeite waard is om aan te gaan. 

Vanwege de vele veranderingen die plaatsvinden op het moment op onze planeet en daarbuiten, zijn er velen die wanhopig zijn om het licht te vinden, om zich ermee te voeden, want ze kiezen er nog steeds voor om in de tijdelijkheid van 3D te verblijven. Dit is de reden waarom er velen zijn die aanvallen kunnen voelen en / of worden beïnvloed door ongewenste frequenties. Zoals altijd gebeurt er niets voor niets, en wat er ook gebeurt beïnvloedt niet alleen alles, maar dat helpt alle delen om hogere niveaus van liefde te integreren.

Je kan veranderingen ondergaan in je fysieke voertuigen, zoals het steeds weer gebeurt bij het vrijgeven en transformatie van je ware essentie. Dit is een lang proces, maar we weten allemaal dat we hier komen om te zuiveren, onze verloren dna-strengen opnieuw te verbinden en onze lichamen in het fysieke te beheersen. Je kan verandering in je rug ervaren, want het is een van de eerste plaatsen waar we beginnen te voelen, evenals de totale herconfiguratie van bepaalde botten in je schedel en in je hormoon systeem in het algemeen. Je oren kunnen suizing geven, de afstemming op hogere frequenties. Verwarring - niet weten waar je bent, waar je echt naar verlangt om het volgende te zijn of te doen, want je wilt toch dat het oude blijft op hetzelfde moment dat je ook verlangt om naar het nieuwe!
Wanneer je lijdt aan pijn, innerlijk of lichamelijk weet dat je dit proces ervaart van transformeren, je lichaam zuivert. Weet je nog, je koos ervoor om hier te zijn op dit intense moment binnen de schepping. Het was jouw bedoeling om deze fysieke dienst te ervaren, wetend dat je met de kracht en de Goddelijke leiding wordt geholpen om alles te overwinnen, en om de krachtige en soevereine wezen die je bent te worden.
  • Maart brengt ons diepe verbinding met onze ware essentie
  • We gaan ons ook meer afzetten ( persoonlijke vrijheid) tegen zaken waar we het vanuit onze kern 
  • 03 maart, hebben we een volle maan in maagd, we geven geboorte aan ons innerlijk proces om niet  zomaar te leven maar leven vanuit passie, hart en ziel en dromen.
  • De Zon schijnt op de maan vanuit vissen, waardoor je gevoeliger bent voor invloeden uit de buitenwereld en je te snel aanpast aan de ander/situatie.
  • De nieuwe maan op 17 maart  zal ons ook helpen het vertrouwen te herstellen in ons pad en de kracht om te handelen naar onze ziel visioenen.
  • In maart komen we uit het rad van karma gereinigd van het oude en onze lessen te hebben geleerd.
  • 21 maart vieren we de lenteEquinox, diep - ontluiken en groots -vernieuwing!Deze liefdevolle en magische maand is een van de meest intense, maar tegelijkertijd is het weer de drempel die we moeten overgaan.


    In Maart zal ons medeleven en genade voor allen worden getest. Compassie heeft niets met medelijden te maken, want dit gaat voorbij aan menselijke gevoelens, het gaat over het herkennen van de Gelijke Goddelijke Vonk in Alles, zelfs in wat we "negatief" of "donker" noemen. 
Het universum verlicht altijd ons pad. We moeten alleen weten waar we moeten kijken tussen alle schaduwen die ons menselijk zelf in de weg staan en ons bevrijden van oude lasten terwijl we in het proces zijn om nieuwe zaden te planten. Vertrouw erop dat we altijd gesteund en geliefd worden door het universum en dat onze ziel verlangend om te bloeien en te groeien om heelheid te bereiken.

Ik wens je een mooie magische maand maart!
Liefs Joke
Een reactie posten