zaterdag 21 april 2018

Zondag 22 april loopt Pluto retrograde

Om 4.19 uur maakt de Maan  een sextiel met Pluto, het laatste aspect waar Pluto officieel nog recht loopt, de laatste momenten dat we in ons leven nog bezig zijn met nieuwe ontwikkelingen, want dat tij keert dus straks. 
''s Middags om 14.38 uur maakt de Maan een sextiel met Venus, ook een prima invloed en met de Maan in Kreeft waarschijnlijk vooral gezellig met familie. 
Dan gaat om 16.49 uur Pluto retrograde lopen op 21.17 graden Steenbok. Een enkeling wordt op zulke dagen geconfronteerd met plotseling gedoe (lees ziekte) waarmee ze dan drie maanden zoet zijn maar velen van ons weet ik inmiddels ontwikkelden dat gedoe al in de maanden of zelfs in het halve jaar hiervoor, dus hopelijk kan dat tij nu juist de goede kant uitkeren. De kant is hoe dan ook een kant die teruggrijpt op het verleden, en zelfs vorige levens bij belangrijke ontmoetingen in de komende drie maanden. 
Om 16.56 uur maakt de Maan een vierkant met Uranus, geen goed moment voor emotie, maar wellicht is er wel plotseling iets dat minder goed valt.  Een plotselinge donderslag bij heldere hemel, wellicht gewoon letterlijk.
Daarna is de Maan void of course tot 19.07 uur, dan komt ze in Leeuw.
Bron: Joyce Hoen
Een reactie posten