zondag 20 mei 2018

Vraag om de begeleiding en bescherming van aartsengel Michael


Aartsengel Michael is de makkelijkste aartsengel om mee in contact te komen, hij is altijd bereid iedereen te helpen die hem aanoept.

Je hebt geen formeel gebed of rituelen nodig om in overeenstemming te zijn met de hulp van aartsengel Michael, je kunt gewoon denken of in  jezelf zeggen... " aartsengel Michael ik roep u aan" of " aartsengel Michael bescherm me nu "...

Aartsengel Michael ik vraag je om me te beschermen, me te inspireren om in overeenstemming te zijn met mijn hoogste en grootste goed.

Omring me met je vleugels van liefde en zegen mijn energie met je engelachtige kwaliteiten van kracht, moed en waarheid.

Maak mijn energie en vibratie vrij, volledig los van alle negatieve energie, beperking, overtuigingen, angsten, en negatieve energieen uit mijn systeem.
 
Help me los te laten wat me blokkeert om volledig liefde en licht te ervaren.

Help me los te laten wat me niet meer dient in het licht van het goddelijke, en vul de leegte met onvoorwaardelijke liefde en licht.

Aartsengel Michael, ik vraag je om je zwaard van licht te gebruiken om alle twijfel, angst, schuld of negativiteit die om mij heen is weg te snijden.

Snij alle koorden die mijn energie en vitaliteit in de loop van de tijd zijn ontstaan, en help me om weer in mijn kracht te gaan staan.

Leid me op mijn pad en help me om mijn authentieke doel te bereiken, volgens de hoogste goddelijke wil, voor het hoogste en grootste goed, en zo is het,Dank u!
Liefs Joke/ Engelen om je heen/ Surrounded by Angels

Geen opmerkingen: