Doorgaan naar hoofdcontent

Aartsengel Zadkiël

Zijn kleur is roze de engel van onvoorwaardelijke liefde. Liefde vanuit het hart om eigen liefde te creëren zodat liefde rond kan circuleren naar een iedere die je lief hebt. Zadkiël is aanwezig bij alle harte- aangelegenheden. Aartsengel Zadkiël werkt samen met Saint Germain meester van het licht op de Violette straal. Aan Saint Germain kun je vragen alles wat niet in evenwicht is te transformeren.
Zadkiël is de Engel van bevrijding, vervolmaking en transformatie. Net als Engel Ariël en Meester Saint-Germain
Hij brengt hoop en vertrouwen als je je onzeker voelt. Amethist en Rozenkwarts waarmee Zadkiël zijn energie verbindt.
Zadkiël kan helpen om mededogen te hebben voor jezelf en voor anderen, zodat je gevoelens van veroordeling kunt loslaten. Zadkiël helpt om het Goddelijke licht in ons zelf en anderen te zien en niet meer te focussen op fouten en ego-kwesties.
De energie van Zadkiël is liefdevol, subtiel maar krachtig als je hem aanroept zul je het gevoel hebben dat zijn vleugels ruizen dit is de waarneming van zijn prachtige trilling. Wanneer een ziel naar aarde afdaalt om in een aards leven te incarneren zal Zadkiël het(aards) hartchakra bij de geboorte openen. Wanner het tijd is dat de ziel weer terug gaat naar "huis" dan is Zadkiël aanwezig om het (aards) hartchakra weer te sluiten. Bij pijn en verdriet om een geliefde die terug gaat kun je Zadkiël aanroepen om je harte-pijn te verzachten. Zadkiël is als waarnemer bij kinderen en vooral de meisjes bekend door de roze kleur waar zij zo van houden. Ook jongens vinden roze mooi maar maatschappelijk is dit nog een issue. De roze kleur geeft aan dat engel Zadkiël en ook Chamuël aanwezig is. Chamuël en Zadkiël werken in de engelen energie ook veel samen. In dit jaar zijn de hogere harte lagen belangrijk het hart de belangrijkste factor in alles wat leeft. Het hart de motor van al het leven. Helen, openen, creëren, luisteren, liefhebben, geven maar vooral leren nemen zijn harte  energieën.
Aartsengel Zadkiël aan het woord :
Geliefde van de aarde
Met zoveel waarde
Daal ik neer
In alle zaken pijn, verdriet en al wat meer
Verguld het hart
Van liefde er is zat
Wat de mens mee neemt naar aarde
Roep mij aan wil je helpen je hart  te verwarmen
Met mijn vleugels zal ik je omarmen
Om het  geblokkeerde hart te openen
In diepere lagen te komen
Dan zul je ervaren wat liefde is
En dit is niet mis
Onvoorwaardelijke liefde van het hoogste licht
Nu, nu zit het hart zo dicht
Van angst en pijn
Ik, ik zal er zijn...
© Aartsengel Zakiël
©Engelen om je heen

Reacties

Populaire posts van deze blog

Boodschap van de engelen over de super bloedmaan

De bloedmaan in teken van een super sterke energie trekt de oogst naar binnen van al dat wat nog verder kan rijpen. we gaan dieper en dieper omdat dit nodig is om geklaard en wel in overgave en in liefde en licht geheeld te wonden van al ons oude karma. Eeuwen en eeuwen hebben we er over gedaan en het is echt de hoogste tijd dat we kettingen verbreken. De bloed maan zegt ook , er zullen oude wonden geopend worden of ze zijn de afgelopen tijd geopend om naar boven te verijzen en het licht zal duidelijkheid geven aan jou om het te willen zien, en aan te gaan. Het bloed van Christus zal ons er aan herinneren dat alleen liefde echt is. Dat wat kan gebeuren zal gebeuren ipv wat zal gebeuren kan gebeuren. Jullie zijn toe aan een totale ommekeer, en dit zijn jullie op aarde al lang mee bezig maar de sluiers worden dunner dus jullie gaan het steeds meer beseffen en zien, waarheid, vertrouwen het bloed geeft dit alles aan. De maan trekt alles naar boven eb en voed, aan jou om het weer te late…

Heb jij ook zo'n last van...

Slecht slapen, geen contact met de aarde, alsof er een wals over je lichaam is gereden, ademhaling van slag, moeheid, hoofdpijn, duizeligheid, diepe emoties, hartkloppingen, nog gevoeliger voor geluiden, voeding, geuren, waarnemingen? Dan heb je behoorlijk last van de 11:11 energieën. Energieën welke naar aarde komen zijn heftig maar gelijk subtiel. Ons lichaam moet zich aanpassen aan hogere energieën, vandaar deze klachten. Schoning op nog diepere laag( Atlantis, Lemurie schoning) dit betekend dat ons lichaam energieën aan het loslaten is, ook hier kunnen weer klachten van ontstaan. Je kan zomaar beelden, inzichten, visoenen krijgen uit vorige levens. In deze energieën is zeker een rust en enorme liefde voelbaar, het hart, en het thymus chakra gaan nog meer open. De aarde is bezig om ook mee te gaan in de transformatie, water is zuiverend, water zal zeker nog centraal staan op aarde de komende tijd. Ook kun je het gevoel hebben dat je stil staat, er niets gebeurt.Wel nu dit lijkt ma…

Bericht van aartsengel Michael

Er zijn veel engelen op aarde op dit moment. Velen van jullie zijn engelen op hoger niveau We willen dat je weet dat je niet alleen bent; je hebt onze steun, liefde, leiding en bescherming. We weten dat je je anders voelt en vaak verkeerd wordt begrepen. Je bent gevoeliger zijn dan de rest, en je voelt de aardse ergernissen meer dan anderen. Als iemand door emotie gaat voel je dit ook. Vandaag brengen we je meer energetische bescherming rond je energieveld. Dit zal je helpen en voel je meer geaard, geliefd en veilig. Als je er om vraagt brengen we een sterker licht uit de engel rijken rond je aura terwijl je slaapt. Aartsengel Michael, zijn licht van bescherming is erg sterk. Dit is een moeilijk (aards) proces.....ga het aan! We zijn altijd bij je!
© Engelen om je heen