donderdag 28 juni 2018

Aartsengel Zadkiël

Zijn kleur is roze de engel van onvoorwaardelijke liefde. Liefde vanuit het hart om eigen liefde te creëren zodat liefde rond kan circuleren naar een iedere die je lief hebt. Zadkiël is aanwezig bij alle harte- aangelegenheden. Aartsengel Zadkiël werkt samen met Saint Germain meester van het licht op de Violette straal. Aan Saint Germain kun je vragen alles wat niet in evenwicht is te transformeren.
Zadkiël is de Engel van bevrijding, vervolmaking en transformatie. Net als Engel Ariël en Meester Saint-Germain
Hij brengt hoop en vertrouwen als je je onzeker voelt. Amethist en Rozenkwarts waarmee Zadkiël zijn energie verbindt.
Zadkiël kan helpen om mededogen te hebben voor jezelf en voor anderen, zodat je gevoelens van veroordeling kunt loslaten. Zadkiël helpt om het Goddelijke licht in ons zelf en anderen te zien en niet meer te focussen op fouten en ego-kwesties.
De energie van Zadkiël is liefdevol, subtiel maar krachtig als je hem aanroept zul je het gevoel hebben dat zijn vleugels ruizen dit is de waarneming van zijn prachtige trilling. Wanneer een ziel naar aarde afdaalt om in een aards leven te incarneren zal Zadkiël het(aards) hartchakra bij de geboorte openen. Wanner het tijd is dat de ziel weer terug gaat naar "huis" dan is Zadkiël aanwezig om het (aards) hartchakra weer te sluiten. Bij pijn en verdriet om een geliefde die terug gaat kun je Zadkiël aanroepen om je harte-pijn te verzachten. Zadkiël is als waarnemer bij kinderen en vooral de meisjes bekend door de roze kleur waar zij zo van houden. Ook jongens vinden roze mooi maar maatschappelijk is dit nog een issue. De roze kleur geeft aan dat engel Zadkiël en ook Chamuël aanwezig is. Chamuël en Zadkiël werken in de engelen energie ook veel samen. In dit jaar zijn de hogere harte lagen belangrijk het hart de belangrijkste factor in alles wat leeft. Het hart de motor van al het leven. Helen, openen, creëren, luisteren, liefhebben, geven maar vooral leren nemen zijn harte  energieën.
Aartsengel Zadkiël aan het woord :
Geliefde van de aarde
Met zoveel waarde
Daal ik neer
In alle zaken pijn, verdriet en al wat meer
Verguld het hart
Van liefde er is zat
Wat de mens mee neemt naar aarde
Roep mij aan wil je helpen je hart  te verwarmen
Met mijn vleugels zal ik je omarmen
Om het  geblokkeerde hart te openen
In diepere lagen te komen
Dan zul je ervaren wat liefde is
En dit is niet mis
Onvoorwaardelijke liefde van het hoogste licht
Nu, nu zit het hart zo dicht
Van angst en pijn
Ik, ik zal er zijn...
© Aartsengel Zakiël
©Engelen om je heen
Een reactie posten