Doorgaan naar hoofdcontent

Energie update


Onze authentieke ziel zal terug keren, wat betekent dit en hoe ziet het eruit?

De energie die we de afgelopen weken ervaren zijn zeer subtiel, maar zeer krachtig in hun manifestatie. Deze energie is verbonden met de pittige energie van de afgelopen tijd en van 21 juni de poort/zomer wende.  Waarin we juist terug gebracht worden naar ons ware zelf, ga staan voor wie je werkelijk bent. De godinnen energie verbonden met Stonehenge. Dus alles klopt weer :)  Deze golven strelen onze ziel die ons dagelijks herinneren wie we echt zijn. Ze laten ons zien waar we zijn, en duwen zachtjes om ons terug te zetten op het spoor van onze ware ziel.

Velen van ons hebben een deel van onze ziel verloren door de reis naar de 3d rijken.  Dit kan gebeuren, het licht is dan gefragmenteerd omdat het de weg kent, maar vanwege de omstandigheden buiten jezelf  worden we gedwongen het pad te verlaten.

Iedere keer in het leven beslist iemand anders voor ons welke richting we moeten nemen, we kunnen verder gaan en verder van ons ware pad. Dit is nu zo duidelijk, toch?

Als een ziel optreedt, kun je voelen alsof je een deel van jezelf verloren hebt en dat is zo. Dit gebeurt omdat we uit deze realiteit zijn gestapt en in één die niet van ons is.

We zullen terug in onze realiteit springen door te helen/genezen en alles terug te winnen. Er zijn vele redenen voor het verlies van zielen, ze zijn getraumatiseerd, misbruikt, intens verdrietig, machteloosheid enz.

Op dit moment maken onze zielen hun weg terug naar ons, één voor één. Deze fragmentatie is van essentieel belang voor onze vooruitgang in ons hemelvaart. Zonder hen zullen we in een continue cyclus vastzitten en nooit verder gaan. Dit kan duidelijk worden in gedachten als "ik hoor hier niet". Velen van ons hebben dit allemaal al zo gevoeld. 

Het Goddelijke helpt ons nu met onze ziel, met een grotere upgrade die zich ooit heeft voorgedaan. Deze fragmenten brengen ons terug en leiden ons terug naar de realiteit die we oorspronkelijk gepland hadden toen we hier in ons fysieke lichaam stapte.

We moeten open staan voor het accepteren van deze fragmenten / verliezen als ze naar ons terugkomen. We moeten niet bang zijn voor het verleden. We moeten ons als voorwaarden stellen wat ons tot het punt heeft gebracht waar we nu zijn, en onze kracht gebruiken om de weg terug te gaan naar onze authentieke goddelijke zelf.

Hoe kan deze manifestatie plaatsvinden? We krijgen nu een glimp van ons verleden en kunnen zien wat er uit balans is en hoe het plaats vond. We zien scènes uit ons verleden, terwijl we wakker  zijn of slapen. Dan kunnen we deze gebeurtenissen verwerken en hierdoor helen. We dienen alles wat ons is overkomen en alle aspecten van ons leven te genezen. Dit is allemaal onderdeel van onze hemel aarde-vaart. 

Wat kunnen we nu verwachten dat onze goddelijke zielen naar ons terug wordt gebracht? We kunnen meer aandacht verwachten, meer authenticiteit, meer samenwerken met het goddelijke zelf als we in overeenstemming zijn met wie we zijn en waarom we hier zijn. We zijn hier op dit moment om het bewustzijn van de planeet aarde en de mensheid te delen. Als onze ziel weer terug is... wordt onze reis door de hogere rijken veel makkelijker.

Onze ziel wacht op ons, we moeten nu reageren.
Liefs Joke

Reacties

Populaire posts van deze blog

Boodschap van de engelen over de super bloedmaan

De bloedmaan in teken van een super sterke energie trekt de oogst naar binnen van al dat wat nog verder kan rijpen. we gaan dieper en dieper omdat dit nodig is om geklaard en wel in overgave en in liefde en licht geheeld te wonden van al ons oude karma. Eeuwen en eeuwen hebben we er over gedaan en het is echt de hoogste tijd dat we kettingen verbreken. De bloed maan zegt ook , er zullen oude wonden geopend worden of ze zijn de afgelopen tijd geopend om naar boven te verijzen en het licht zal duidelijkheid geven aan jou om het te willen zien, en aan te gaan. Het bloed van Christus zal ons er aan herinneren dat alleen liefde echt is. Dat wat kan gebeuren zal gebeuren ipv wat zal gebeuren kan gebeuren. Jullie zijn toe aan een totale ommekeer, en dit zijn jullie op aarde al lang mee bezig maar de sluiers worden dunner dus jullie gaan het steeds meer beseffen en zien, waarheid, vertrouwen het bloed geeft dit alles aan. De maan trekt alles naar boven eb en voed, aan jou om het weer te late…

Heb jij ook zo'n last van...

Slecht slapen, geen contact met de aarde, alsof er een wals over je lichaam is gereden, ademhaling van slag, moeheid, hoofdpijn, duizeligheid, diepe emoties, hartkloppingen, nog gevoeliger voor geluiden, voeding, geuren, waarnemingen? Dan heb je behoorlijk last van de 11:11 energieën. Energieën welke naar aarde komen zijn heftig maar gelijk subtiel. Ons lichaam moet zich aanpassen aan hogere energieën, vandaar deze klachten. Schoning op nog diepere laag( Atlantis, Lemurie schoning) dit betekend dat ons lichaam energieën aan het loslaten is, ook hier kunnen weer klachten van ontstaan. Je kan zomaar beelden, inzichten, visoenen krijgen uit vorige levens. In deze energieën is zeker een rust en enorme liefde voelbaar, het hart, en het thymus chakra gaan nog meer open. De aarde is bezig om ook mee te gaan in de transformatie, water is zuiverend, water zal zeker nog centraal staan op aarde de komende tijd. Ook kun je het gevoel hebben dat je stil staat, er niets gebeurt.Wel nu dit lijkt ma…

Bericht van aartsengel Michael

Er zijn veel engelen op aarde op dit moment. Velen van jullie zijn engelen op hoger niveau We willen dat je weet dat je niet alleen bent; je hebt onze steun, liefde, leiding en bescherming. We weten dat je je anders voelt en vaak verkeerd wordt begrepen. Je bent gevoeliger zijn dan de rest, en je voelt de aardse ergernissen meer dan anderen. Als iemand door emotie gaat voel je dit ook. Vandaag brengen we je meer energetische bescherming rond je energieveld. Dit zal je helpen en voel je meer geaard, geliefd en veilig. Als je er om vraagt brengen we een sterker licht uit de engel rijken rond je aura terwijl je slaapt. Aartsengel Michael, zijn licht van bescherming is erg sterk. Dit is een moeilijk (aards) proces.....ga het aan! We zijn altijd bij je!
© Engelen om je heen