vrijdag 1 juni 2018

Hallo Juni

Zojuist onderstaand bericht ontvangen van Aartsengel Gabriel!
Ik ben wat gehaast omdat ik weg moet maar ik wordt ineens niet lekker en besluit  even rustig aan te doen en dan hoor ik de stem van Gabriel, ga zitten en ik dicteer......
Vandaag gaan we naar het getal 6, juni de 6 de maand waarin we ook op de helft van het jaar belanden en dit geeft altijd een andere energie. we stromen naar een lichtere maar kijk uit onderstromende energie.Er stroomt in de onderlagen een krachtige stroom die op onderzoek gaat naar wat er nog diep opgeslagen ligt en dit zal in het najaar medio september zichtbaar worden.`want weet wel jullie zijn alles aan het uitwerken in dit leven dus ook wordt er in alle hoeken en lagen gezocht en gescand zodat alles zichtbaar word. Daar in tegen is er een rust shift die even lichaam en geest rust schenkt om de zomer maanden te resetten, even op adem komen is zeker nodig. Er gebeurt zoveel in je persoonlijke wereld maar ook in het grotere geheel. er staan grote veranderingen te gebeuren en waar men eerst sceptisch was is het nu een overwinning. Tijd voor bezinning tijd voor overwinning op het zelf, ga bij jezelf te raden en aanschouw jezelf in de volle waarheid en zie die prachtige ster die je bent. Het is tijd om naar buiten te treden en niet meer met jezelf bezig te zijn maar vanuit jouw prachtige wezen jouw hart een ziel je weer open te stellen voor anderen. je hebt jaren gebouwd aan jezelf aan wie je bent en waar jij voor staat en vanuit deze overwinning mag jij nu anderen gaan helpen die net als jij op weg zijn naar zichzelf. De tijd van bespiegeling is ten einde zoals het karmisch bedoeld is. het is tijd dat jullie weer ontwaken vanuit en een diepe Atlantische energie.
Vanuit het totaal verloren zijn naar een diep vertrouwen daar gaan jullie nu aan bouwen. Hiervoor moest je alles kwijt raken om eindelijk bij jezelf te komen en nu, dit is de tijd! Neem je tijd en laat Juni je helpen verantwoording te nemen vanuit deze energie. De Maria Magdalena energie is nog belangrijker dan jullie je beseffen en werk vanuit deze energie, ga staan voor wie je werkelijk bent!
Wij zijn altijd met je, Aartsengel GabrielHet getal 6:is verbonden met de wijsheid, harmonie en schoonheid. Het getal is verbonden met de kleur goudgeel, de kleur van de wijsheid. Dienstbaarheid is de levensles voor de 6, innerlijke rust en tevredenheid en die zul je alleen vinden, als je je verantwoordelijkheden op je neemt. Je hebt (of had) soms de neiging om vooral voor jezelf te leven en het is belangrijk om dienstbaar te zijn aan anderen. Dus geef, zowel op spiritueel, geestelijk als materieel vlak. Breng een goede balans in geven en nemen. En bedenk dat wie goed doet, goed ontmoet!

Mijn misselijkheid is weg en ik kan naar mijn afspraak.
©Ik wens je een mooie maand, op naar rust en vertrouwen, Liefs Joke

Geen opmerkingen: