Doorgaan naar hoofdcontent

Hoe voel je de aanwezigheid van de engelen

Als we ons bewust worden en leren hoe je de aanwezigheid van engelen ervaart, worden de sluiers tussen onze wereld en die van de engelen dunner.
We hoeven niet helderziend of een waarzegster te zijn om in contact met engelen te komen. De engelen zijn er voor ons allemaal. Engel om hulp vragen of  communiceren met engelen mag iedere seconden van de dag,  alles wat je ervoor moet doen is vragen.
Engelen, Goddelijke wezens die de kosmische wetten gehoorzamen,  het is hun Goddelijke plicht en zeker hun vrij wil om hier gehoor aan te geven.
Veel mensen hebben nog nooit een ervaring met engelen gehad. Des te belangrijker om bewust te worden hoe je de aanwezigheid van engelen kan ervaren.
Het is heel eenvoudig om te leren hoe je de aanwezigheid van engelen voelt.

  •  De sfeer in de kamer (of omgeving)verandert, en je voelt je omgeven en / of omhuld door een warme gloed. De lucht kan een twinkel geven, of je voelt misschien een energie achter je.
  •  Een lekkere geur kun je waarnemen of vult de kamer of de ruimte waar je bent. Deze geur kan worden omschreven als een geur van zomer bloemen of van wierook.
  •  Ook kun je hemelse klanken waarnemen zoals een engel koor of prachtige muziek.
  • We ervaren vaak een gevoel van liefde en een overweldigend gevoel van vrede.
  • Lichtjes verschijnt uit het niets. Energie bollen,vlekken of kleuren verschijnen in je oog hoeken. Dit kun je ook ervaren als je wegglijd in een diepe slaap.
  • Tijdens een (engelachtige) meditatie, als je ogen zijn gesloten, kun je een fel licht ervaren.
  • Een  briesje, dit voelt als een warm zomer briesje. Een kriebel op je hoofd of langs je wang.
  • De aanwezigheid van engelenvleugels het kan zelfs voelen alsof engelachtige handen je aanraken/ dragen.
  • Witte veertjes vaak kom je ze op onverklaarbare plekken/ momenten tegen
Wanneer we leren hoe je de engelen waar kunt nemen  kunnen we ons bewust worden van de "toevalligheden" op ons pad, meestal onverwachts en op de juiste momenten, plekken en situaties.
In mijn boek Engelen om je heen kun je meer lezen over engelen
Bestel hier mijn boek https://www.boekenbestellen.nl/boek/engelen-om-je-heen/9789082856606

©Liefs Joke / Engelen om je heen

Reacties

Populaire posts van deze blog

Boodschap van de engelen over de super bloedmaan

De bloedmaan in teken van een super sterke energie trekt de oogst naar binnen van al dat wat nog verder kan rijpen. we gaan dieper en dieper omdat dit nodig is om geklaard en wel in overgave en in liefde en licht geheeld te wonden van al ons oude karma. Eeuwen en eeuwen hebben we er over gedaan en het is echt de hoogste tijd dat we kettingen verbreken. De bloed maan zegt ook , er zullen oude wonden geopend worden of ze zijn de afgelopen tijd geopend om naar boven te verijzen en het licht zal duidelijkheid geven aan jou om het te willen zien, en aan te gaan. Het bloed van Christus zal ons er aan herinneren dat alleen liefde echt is. Dat wat kan gebeuren zal gebeuren ipv wat zal gebeuren kan gebeuren. Jullie zijn toe aan een totale ommekeer, en dit zijn jullie op aarde al lang mee bezig maar de sluiers worden dunner dus jullie gaan het steeds meer beseffen en zien, waarheid, vertrouwen het bloed geeft dit alles aan. De maan trekt alles naar boven eb en voed, aan jou om het weer te late…

Heb jij ook zo'n last van...

Slecht slapen, geen contact met de aarde, alsof er een wals over je lichaam is gereden, ademhaling van slag, moeheid, hoofdpijn, duizeligheid, diepe emoties, hartkloppingen, nog gevoeliger voor geluiden, voeding, geuren, waarnemingen? Dan heb je behoorlijk last van de 11:11 energieën. Energieën welke naar aarde komen zijn heftig maar gelijk subtiel. Ons lichaam moet zich aanpassen aan hogere energieën, vandaar deze klachten. Schoning op nog diepere laag( Atlantis, Lemurie schoning) dit betekend dat ons lichaam energieën aan het loslaten is, ook hier kunnen weer klachten van ontstaan. Je kan zomaar beelden, inzichten, visoenen krijgen uit vorige levens. In deze energieën is zeker een rust en enorme liefde voelbaar, het hart, en het thymus chakra gaan nog meer open. De aarde is bezig om ook mee te gaan in de transformatie, water is zuiverend, water zal zeker nog centraal staan op aarde de komende tijd. Ook kun je het gevoel hebben dat je stil staat, er niets gebeurt.Wel nu dit lijkt ma…

Bericht van aartsengel Michael

Er zijn veel engelen op aarde op dit moment. Velen van jullie zijn engelen op hoger niveau We willen dat je weet dat je niet alleen bent; je hebt onze steun, liefde, leiding en bescherming. We weten dat je je anders voelt en vaak verkeerd wordt begrepen. Je bent gevoeliger zijn dan de rest, en je voelt de aardse ergernissen meer dan anderen. Als iemand door emotie gaat voel je dit ook. Vandaag brengen we je meer energetische bescherming rond je energieveld. Dit zal je helpen en voel je meer geaard, geliefd en veilig. Als je er om vraagt brengen we een sterker licht uit de engel rijken rond je aura terwijl je slaapt. Aartsengel Michael, zijn licht van bescherming is erg sterk. Dit is een moeilijk (aards) proces.....ga het aan! We zijn altijd bij je!
© Engelen om je heen