woensdag 25 juli 2018

26 Juli Mercurius retrograde


Alsof we niet wat anders aan ons hoofd hebben (met Mars en de komende eclips van vrijdag), gaat Mercurius vandaag 26/7 ook nog retrograde lopen, om 7.01 uur in de ochtend. Dat is na een nacht waar trouwens Venus anderhalf vierkant Uranus komt te staan en dat is om 3.06 uur. Daar merk je mogelijk in je relationele leven hooguit iets van woensdagavond laat (een moment waarop je beter alleen kunt zijn, het is bovendien te warm om op elkaar te plakken:-) 
Mercurius gaat op 23.27 graden Leeuw retrograde lopen en kan de komende weken zorgen voor contact met mensen die je lang niet gezien hebt. En wellicht kun je dan eindelijk je ei eens kwijt. 
Om 8.28 uur maakt de Maan een sextiel met Neptunus, dan stroomt het hopelijk met je intuïtieve hersenhelft (ipv de rationele, want die doet het even niet).
's Middags maakt de Maan een vierkant met Uranus , om 17.46 uur (eind van de middag dus) en dat kan voor wat irritatie zorgen.  Of voor opwinding:-) 
Om 20.47 uur maakt de Maan een conjunctie met Mars, die morgenavond oppositie de Zon komt en nu al voor een snikhete avond zorgt natuurlijk.
De Maan komt anderhalf vierkant Venus om 21.35 uur, een mooi moment.
Bron Joyce Hoen


Een reactie posten