Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe maan 9:9 energie


Vandaag is het een bijzondere dag Nieuwemaan in maagd en de 9:9 poort energie
De 9:9  energie staat in teken van onthechting in onvoorwaardelijke liefde die verder gaat dan de aardse liefde.

De uitdaging voor dit aankomend jaar is totale onthechting om zo helemaal bij jezelf te komen en vanuit je eigen hart en ziel verbinding nieuwe verbinding te gaan maken. Deze verbindingen zullen van ziel tot ziel zijn en niet meer aards gebonden. Gebruik al je talenten dus je creativiteit om steeds meer te ontdekken wie je bent en wat je talenten zijn. Kom in harmonie met je eigen hart en je stralende zelf!


Op de dag van de nieuwe maan is het 9 september: 9-9
Een dubbel-getal wordt wel een meestergetal genoemd, een spiritueel getal dat je aanspreekt op een bepaalde gevoeligheid. In dit geval wordt de 9 dus versterkt, heeft dubbele kracht.

De 9-9 (hier als datum / dag) geeft een doorgang, waardoor intenties en doelen zich sneller manifesteren. Het is een sprong naar een groter kosmisch bewustzijn.
9-9 staat voor:
Vervolmaking, vervulling, evolutie, vooruitgang.

Wijsheid door ervaring en zelfbezinning - die ga je doorgeven (en zelf blijf je ook lerend).
Sleutelwoorden: liefde, mededogen, geduld, universaliteit, verdraagzaamheid, onzelfzuchtig, dienen, goede afloop.
De uitdaging is:
Leren in overeenstemming met je innerlijke wijsheid te leven en vertrouwen op je intuïtie. Je (weer) bewust worden dat alles in je aanwezig is!
De waarheid in jezelf vinden (al het andere kan een illusie zijn)
Besef: je bent al perfect!

Plan een moment van rust in, en her-inner je wat in jouw leven werkelijk van belang is.
Wees je tevens bewust van jouw meesterschap, doe een wens, en zet een stap in die richting! (alleen wensen en niets doen werkt zelden; actie ondernemen in de geWENSte richting zet de energie in beweging.
Kijk achterom: wat heb je doorlopen, welke ervaringen heb je opgedaan? Nu kom je tot een totaal-inzicht. Bron: Petra Stam


Nieuwe maan 9 september 2018
20:03 uur
Tijdens de periode van de Maan van het Hemelvuur is de afname van zonlicht steeds duidelijker merkbaar. Zonnestralen werken op ons bewustzijn en in de overgang van zomer naar herfst zijn er meer onbewuste prikkels. Dit kan invloed hebben op het centrale zenuwstelsel, op de hersenactiviteit, en ook op gedrag. Als je gevoelig bent voor schemer- of overgangsfasen, kun je in deze tijd levendiger dromen hebben en misschien ook angsten ervaren. Daarbij (b)lijkt ook het licht van de zon anders te zijn, waardoor onze ogen meer moeite hebben om te focussen. Probeer in-zicht te krijgen in wat je voelt, ervaart of droomt. Welke ingevingen heb je? Welke grens heb je bereikt en wat ga je daaraan doen? Wat brengt jou vreugde, wat geeft energie? Om jouw waarheid te vinden, moet je naar binnen keren, je geestelijke ogen gebruiken. Neem jezelf serieus en dus zorg goed voor jezelf.
De nieuwe maan staat (net als de Zon) in het teken Maagd. Dit maakt serieus en geeft behoefte aan orde en netheid. Observeer jezelf, want zelfkritiek kan aan de orde van de dag zijn. Zie in wat jouw verdiensten zijn, waar jij goed in bent, wat jij brengt. Als je anderen helpt voel je je misschien nuttiger, maar het is belangrijk om ook op te laden. Doe wat je voor anderen wilt doen, niet alleen wat je denkt dat je móet doen. We zijn op weg naar de Oogstmaan en Mercurius in Maagd helpt je ideeën te ordenen, details te zien die nodig zijn om een gewenst resultaat (oogst) te behalen.
Jupiter en Pluto staan zeer gunstig ten opzichte van de Maan en elkaar. Dat geeft onverwachte maar positieve mogelijkheden voor groei en succes. Dus als je iets wilt veranderen in je leven, is dit een goede tijd. Niet alleen omdat je simpelweg geluk hebt, maar ook doordat jouw opgewektheid, positieve inslag of gulheid overslaat op anderen en dat wat je geeft in drievoud terugkomt. Het is tevens een goede tijd om je gevoelens te delen en diepgaande gesprekken aan te gaan. Als er een misverstand is, helpt het om gevoelens en ideeën uit te wisselen om tot een oplossing te komen. Zo kun je de nieuwe maan gebruiken om met een schone lei verder te gaan. Zorg voor een spirituele component in alles wat je doet en wees bescheiden, dan zullen je acties opleveren wat je wenst.Bron nieuwe maan Petra Stam

Met deze hoge energie kunnen tablet, pc, apparaten, ect. traag werken of op hol slaan ( ik heb er al last van)Ik wens je een mooie liefdevolle nieuwe maan / poort 9:9 dag!
Liefs Joke

Reacties

Populaire posts van deze blog

Boodschap van de engelen over de super bloedmaan

De bloedmaan in teken van een super sterke energie trekt de oogst naar binnen van al dat wat nog verder kan rijpen. we gaan dieper en dieper omdat dit nodig is om geklaard en wel in overgave en in liefde en licht geheeld te wonden van al ons oude karma. Eeuwen en eeuwen hebben we er over gedaan en het is echt de hoogste tijd dat we kettingen verbreken. De bloed maan zegt ook , er zullen oude wonden geopend worden of ze zijn de afgelopen tijd geopend om naar boven te verijzen en het licht zal duidelijkheid geven aan jou om het te willen zien, en aan te gaan. Het bloed van Christus zal ons er aan herinneren dat alleen liefde echt is. Dat wat kan gebeuren zal gebeuren ipv wat zal gebeuren kan gebeuren. Jullie zijn toe aan een totale ommekeer, en dit zijn jullie op aarde al lang mee bezig maar de sluiers worden dunner dus jullie gaan het steeds meer beseffen en zien, waarheid, vertrouwen het bloed geeft dit alles aan. De maan trekt alles naar boven eb en voed, aan jou om het weer te late…

Heb jij ook zo'n last van...

Slecht slapen, geen contact met de aarde, alsof er een wals over je lichaam is gereden, ademhaling van slag, moeheid, hoofdpijn, duizeligheid, diepe emoties, hartkloppingen, nog gevoeliger voor geluiden, voeding, geuren, waarnemingen? Dan heb je behoorlijk last van de 11:11 energieën. Energieën welke naar aarde komen zijn heftig maar gelijk subtiel. Ons lichaam moet zich aanpassen aan hogere energieën, vandaar deze klachten. Schoning op nog diepere laag( Atlantis, Lemurie schoning) dit betekend dat ons lichaam energieën aan het loslaten is, ook hier kunnen weer klachten van ontstaan. Je kan zomaar beelden, inzichten, visoenen krijgen uit vorige levens. In deze energieën is zeker een rust en enorme liefde voelbaar, het hart, en het thymus chakra gaan nog meer open. De aarde is bezig om ook mee te gaan in de transformatie, water is zuiverend, water zal zeker nog centraal staan op aarde de komende tijd. Ook kun je het gevoel hebben dat je stil staat, er niets gebeurt.Wel nu dit lijkt ma…

Bericht van aartsengel Michael

Er zijn veel engelen op aarde op dit moment. Velen van jullie zijn engelen op hoger niveau We willen dat je weet dat je niet alleen bent; je hebt onze steun, liefde, leiding en bescherming. We weten dat je je anders voelt en vaak verkeerd wordt begrepen. Je bent gevoeliger zijn dan de rest, en je voelt de aardse ergernissen meer dan anderen. Als iemand door emotie gaat voel je dit ook. Vandaag brengen we je meer energetische bescherming rond je energieveld. Dit zal je helpen en voel je meer geaard, geliefd en veilig. Als je er om vraagt brengen we een sterker licht uit de engel rijken rond je aura terwijl je slaapt. Aartsengel Michael, zijn licht van bescherming is erg sterk. Dit is een moeilijk (aards) proces.....ga het aan! We zijn altijd bij je!
© Engelen om je heen