Doorgaan naar hoofdcontent

Boogschutter 22-11/ 23-12




ALGEMENE EIGENSCHAPPEN VAN HET STERRENBEELD BOOGSCHUTTER 
Mensen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Boogschutter hebben een positieve kijk op het leven en zijn levenslustig, energiek, veelzijdig en avontuurlijk. Ze zijn dol op reizen, voornamelijk omdat hun geest altijd open staat om nieuwe zienswijzen te ontdekken. Ze zijn in wezen ambitieus en optimistisch en blijven dat ook – zelfs wanneer hun hoop in de kiem is gesmoord.
Omdat ze zo idealistisch van aard zijn, kunnen ze veel tegenslagen verwerken zonder er echt door aangedaan te worden. Ze zijn eervol, eerlijk, betrouwbaar, gul, oprecht en hebben een passie voor gerechtigdheid. Ze staan meestal aan de kant van de onderdrukten in de maatschappij. Ze zijn bereid om rebels te zijn en zullen vechten voor elk doel waar ze in geloven. Ze balanceren loyaliteit met onafhankelijkheid.
Mensen met als horoscoop Boogschutter zijn vaak bescheiden en religieus ingesteld, met een sterk moreel besef, al hebben ze wel de neiging om de door hun gevolgde de ethische codes en gebruiken in de verering van God te benadrukken in plaats van God Zelf. Vanuit een negatief perspectief gezegd betekent dit dat ze het rigide, liefdeloze, intolerante volgen van rituelen en conventies belangrijker vinden dan de waarheden die deze symboliseren of belichamen. Soms bewijzen ze lippendienst aan religies en politieke partijen waar ze niet langer in geloven omdat de uiterlijke vormen hen nog bevredigen, en ze kunnen makkelijk van geloof of politieke voorkeur veranderen als ze denken er zo op vooruit te gaan.
Ze hebben diepzinnige en open geesten die goed vooruit kunnen zien en kunnen oordelen, en het kunnen gevatte gesprekspartners zijn. Boogschutters vinden het heerlijk om nieuwe projecten op te zetten (het zijn uitstekende onderzoekers) en ze hebben de behoefte om opvattingen die nieuw voor hen zijn te begrijpen. Ze denken snel, zijn intuïtief en vaak origineel, maar ze zijn beter in aanpassen dan uitvinden en komen het best tot hun recht wanneer ze werken met collega’s die hun eigen persoonlijkheid aanvullen. Ze hebben een sterke wil en kunnen goed organiseren – een combinatie die hen het vermogen geeft om alle projecten die ze opzetten ook succesvol af te ronden. Hun gulheid wordt gebalanceerd door hun extreme voorzichtigheid wat geldzaken betreft.
HET STERRENBEELD BOOGSCHUTTER IN RELATIES
Mensen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Boogschutter zijn vurig, oprecht en rechtlijnig in de liefde. Ze zijn meestal conventioneel van aard en hebben hun seksuele natuur onder controle. Maar als ze tegengewerkt worden, kan hun onvermogen om iets te doen hun hele leven overschaduwen of ze kunnen zich wreken op het andere geslacht door cynisch promiscue te worden. Ze zijn meer dan anderen geneigd om een niet-passende relatie aan te gaan.
Als ze een goed huwelijk hebben, zullen Boogschutters trouwe partners en verwennende ouders zijn; maar door hun aangeboren rusteloosheid zullen ze zelfs uit de meest bevredigende situaties toch even moeten ontsnappen en op reis gaan. Ze moeten zich vrij voelen en moeten vaak de keuze maken of ze hun carrière hun leven laten beïnvloeden ten koste van hun partner en gezin.
In andere persoonlijke relaties zijn ze betrouwbaar en verraden ze zelden het vertrouwen dat hen wordt gegeven. Maar ze kunnen wel impulsief boos worden en zowel mannelijke als vrouwelijke Boogschutters weten hoe ze onverbloemd moeten zijn en ze weten precies hoe ze hun vijanden kunnen raken. Maar aan de andere kant kunnen ze mensen makkelijk vergeven en zijn ze erg verantwoordelijk in de zorg voor ouderen in de familie.

GESCHIKTE BEROEPEN VOOR HET STERRENBEELD BOOGSCHUTTER

Mensen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Boogschutter kunnen in verschillende soorten beroepen uitblinken. Het zijn natuurlijke leraren en filosofen die erg goed zijn in het uitleggen van morele principes en wetten die een verklaring geven voor het universum. Door dit geschenk kunnen ze aan de ene kant succesvolle religieuze predikers worden, en aan de andere kant ook wetenschappers. Ze kunnen het ook goed doen in de politiek of in het recht, maar ook in pr of de reclamewereld.
Deze rusteloze zielen zijn dol op reizen, en als ze beperkte kansen hebben, zullen een beroep zoeken waarbij ze veel afwisseling hebben en veel kunnen reizen, zoals in het leger of als rondreizend verkoper. Anderen kunnen goede musici worden. In vroegere tijden werd er altijd over Boogschutters gezegd dat ze goed waren in de paardenhandel en allerlei andere beroepen die verbonden waren aan paarden. Vertaald naar moderne termen, zijn ze goed met auto’s en vliegtuigen.

MINDERE EIGENSCHAPPEN VAN HET STERRENBEELD BOOGSCHUTTER

Enkele ondeugden waar onontwikkelde Boogschutters mee kampen zijn hun ongeduld om nieuwe projecten af te raffelen, hun neiging om snel boos te worden om kleine dingetjes en hun neiging om te veel te eisen van collega’s. Bovendien bespotten ze de tekortkomingen van anderen terwijl ze wel volledige erkenning willen voor hun eigen inspanningen. In een zeker opzicht verdienen ze misschien ook erkenning, omdat ze alles zullen opofferen om een groot project af te ronden, zelfs hun gezondheid of relaties, al zal hun gezin dat niet altijd even leuk vinden.
Mensen met als horoscoop Boogschutter kunnen veeleisend, dominant en onachtzaam zijn op het werk; en opschepperig, vulgair en extravagant in hun thuisleven. Als ze té rusteloos zijn, kunnen ze meer verliezen dan alleen hun eigen stabiliteit. Sommige Boogschutters kunnen nogal losbandig worden en veel tijd verspillen met frivool gejaag. Anderen kunnen een moraliserend, religieus fanatisme ontwikkelen of in hypocrieten veranderen, waarbij hun innerlijke stijfheid wordt verhuld door een uiterlijke dekmantel van jovialiteit.

MOGELIJKE GEZONDHEIDSPROBLEMEN VOOR DE BOOGSCHUTTER

Het sterrenbeeld Boogschutter gaat over de heupen, dijen en het sacrale gebied; de mensen die onder dit sterrenteken geboren worden kunnen snel last krijgen van aandoeningen aan de heupen en dijen, zoals heupjicht. Ook zijn ze vatbaar voor reuma. Omdat ze geneigd zouden zijn tot een silicium tekort, kunnen ze snel last hebben van een slechte huid, slechte nagels en dof haar.
Omdat ze zo van sport houden, zullen ze ook vaak last hebben van sportblessures. De oude astrologen noemen dat ze vaker ongelukken zullen krijgen met paarden en andere viervoetige dieren. Ook moeten ze uitkijken voor ongelukken met vuur en hitte.

MEER FEITJES OVER HET STERRENBEELD BOOGSCHUTTER

Houdt van
• Reizen
• Diep tot kwesties doordringen
• Vrijheid
• Wetten en betekenissen
Heeft een hekel aan…
• Onconventionele theorieën
• Gebonden zijn aan een plek
• Verplichtingen
• Wachten
• Teveel details te horen krijgen

MOGELIJKE PROBLEMEN EN OPLOSSINGEN VOOR HET STERRENBEELD BOOGSCHUTTER

Probleem: Anderen hebben geen tijd voor je omdat je de neiging hebt om teveel ijzers in het vuur te hebben.
Oplossing: Zorg ervoor dat je ‘koopwaar’ wel aan de beschrijvingen van je ‘advertenties’ voldoen. Is iets een feit of fictie?
Probleem: Mensen nemen je niet meer in vertrouwen of nemen je niet eens meer serieus.
Oplossing: Probeer niet te overdrijven of twistziek te zijn met anderen, want dan zullen ze snel het gevoel krijgen dat je niet te vertrouwen bent, met alle gevolgen van dien.
Probleem: Je verloren en gedesillusioneerd voelen.
Oplossing: Richt je op één ding dat je bevrediging zal geven en werk naar dat punt toe.
Probleem: Je zit vast op één plek en lijkt niet ver vooruit te komen.
Oplossing: Probeer positiever te denken en stel een paar doelen op korte termijn. Heb je die gehaald, stel er dan meer op. Zo zul je het gevoel hebben dat je ook echt vooruit komt.Deze uitgebreide horoscoop over de eigenschappen van het sterrenbeeld Boogschutter werd geschreven door Michael van Astrology Online.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Betekenis van de vlinder en Ooievaar volgens de engelen

Vlinders ze zijn massaal weer om me heen ze raken me zelf even aan terwijl ze langs of om me heen fladderen. Ik zie tijdens een fietstocht samen met onze hond Bo een bewoond ooievaars nest, drie jongen zie ik staan in het mooie grote nest. het lijkt me te betoveren ik kan heel dichtbij komen en zie tegen de mooie blauwe hemel de ooievaars en heel veel licht om dit nest. Ik zie de engelen en de natuurwezens dit nest beschermen. het is een heel bijzondere schouwspel het grote ronde nest op een hoge paal reikend naar de prachtige hemel het leven gegeven omringden en gekoesterd door het hoogste licht. En gevoed door het licht zegt Ischmael hij staat ineens me. Het raakt me diep zeg ik tegen Ischmael.Ook hier fladderen de witte vlinders ineens om me heen. Zelfs Bo wordt verwelkomt door de vlinders, hij ziet het niet goed meer doordat hij nog maar weinig zicht heeft met  ë ën oog het andere oog is helaas blind. Ooievaar staat voor nieuw geboort

De betekenis van witte veertjes op je pad

Kom je ze ook wel eens tegen en vaak op onverwachte momenten of plekken? mooie witte veertjes, klein groot wit of zelfs met mooie kleuren. De witte veertjes zeggen je vaak iets over de situatie waar je in zit of bevestigen iets waar je over loopt te piekeren of je hebt een vraag gesteld aan de engelen met de veer geven ze je een teken. Soms heb je geen vraag gesteld of weet je eigenlijk niet zo goed waarom je op dezelfde dag veertje tegen komt. Het eerste wat in je op komt of de persoon waar je als eerste aan denkt is vaak het teken van het veertje, een groet ze laten weten dat ze er zijn, een duw in de rug, troost enz. De veertjes kunnen je ook aanmoedigen een andere keus te overwegen of je adviseren in een bepaalde situatie. De veertjes zeggen ook vaak dat de engelen bij je zijn en dat je niet zo moet twijfelen. Grote veren zeggen vaak iets over de afstemming op indianen, sjamanen, wijsheid en rituelen. De kleuren in de veer zeggen iets over de engel. Deze specif

Boodschap van de Vlinders en de Libelle

Vlinders, ze zijn in grote getale aanwezig. Eerder schreef ik hier al over. De witte vlinder danst om mij heen. Raakt me even aan en vliegt weer weg. Als ik zit te schrijven zie ik in mijn ooghoeken een vlinder tegen het raam fladderen. Als ik op kijk lijkt het of de vlinder me begroet en fladdert dan weer weg. De vlinder tovert een glimlach op mijn gezicht. Vandaag geniet ik van de zon ik zit een , voor mij, belangrijk stuk te lezen en de vlinder komt voorbij, tikt me aan en vliegt door naar de petunia die nog altijd mooi in bloei staat. Ik begrijp wat je komt vertellen vlinder! Het is een bevestiging dat het goed is. Dan kijk ik op en zie drie prachtige libelle om de petunia vliegen. Libelle, Communicatie via dromen, alertheid, illusies doorbreken, verandering. Als een schepsel van wind staan zij voor veranderen. Als een schepsel van water vertegenwoordigen zij 'een droom'. Andere symbolische betekenis die verband houden met libelle zijn welvaart, kracht, moe