Doorgaan naar hoofdcontent

De laatste dagen van 2018


Saturnus( vorig jaar ingezet)  zal je nu nog twee jaar lang bezighouden met structuur, structuur en structuur. De lijnen en plannen van de laatste jaren tastbaar maken. Voor wie nog vanuit weerstand, angst en verwachtingen in het leven staat, wordt het flink aanpoten. Saturnus zal je steeds terugbrengen naar wie je wil zijn, zoals je de laatste drie jaar ontdekt en bepaalt hebt. Wees dus heel zorgvuldig nu met je gedachten, want deze neem jij straks mee om ze echt uit te werken. Als je wil weten hoe het zich een beetje zal uitwerken in jouw leven, kijk dan wat er in 1990 de rode draad was? En deze rode draad mag jij nu weer uitwerken maar vanuit een verhoogde visie. Want het leven beweegt zich in spiralen omhoog. In 1990 ging jij een spiraal binnen en deze is nu uitgewerkt en gaat over naar de volgende spiraalronde. Je bent namelijk volwassen geworden en je kijkt nu anders aan tegen vragen als: wat is geluk echt voor jou? Wat is essentieel en belangrijk in jouw leven? Wie ben jij?
Bron:Isabelle-lambrecht
We gaan langzaam 2018 uitzwaaien en heten 2019 welkom. We laten een pittig jaar achter ons en kunnen uitkijken naar ruimte, je ware zelf in verbinding met het hoogste licht en waarheid. Tastbaarheden raken steeds meer op de achtergrond en we gaan naar vertrouwen en dit is best nog een lastig onderwerp maar we kunnen het beter maar aangaan anders blijven we er last van houden. Vertrouw op wie jij bent dan heb je het grootste werk gedaan!
Liefs Joke

Reacties

Populaire posts van deze blog

Boodschap van de engelen over de super bloedmaan

De bloedmaan in teken van een super sterke energie trekt de oogst naar binnen van al dat wat nog verder kan rijpen. we gaan dieper en dieper omdat dit nodig is om geklaard en wel in overgave en in liefde en licht geheeld te wonden van al ons oude karma. Eeuwen en eeuwen hebben we er over gedaan en het is echt de hoogste tijd dat we kettingen verbreken. De bloed maan zegt ook , er zullen oude wonden geopend worden of ze zijn de afgelopen tijd geopend om naar boven te verijzen en het licht zal duidelijkheid geven aan jou om het te willen zien, en aan te gaan. Het bloed van Christus zal ons er aan herinneren dat alleen liefde echt is. Dat wat kan gebeuren zal gebeuren ipv wat zal gebeuren kan gebeuren. Jullie zijn toe aan een totale ommekeer, en dit zijn jullie op aarde al lang mee bezig maar de sluiers worden dunner dus jullie gaan het steeds meer beseffen en zien, waarheid, vertrouwen het bloed geeft dit alles aan. De maan trekt alles naar boven eb en voed, aan jou om het weer te late…

Heb jij ook zo'n last van...

Slecht slapen, geen contact met de aarde, alsof er een wals over je lichaam is gereden, ademhaling van slag, moeheid, hoofdpijn, duizeligheid, diepe emoties, hartkloppingen, nog gevoeliger voor geluiden, voeding, geuren, waarnemingen? Dan heb je behoorlijk last van de 11:11 energieën. Energieën welke naar aarde komen zijn heftig maar gelijk subtiel. Ons lichaam moet zich aanpassen aan hogere energieën, vandaar deze klachten. Schoning op nog diepere laag( Atlantis, Lemurie schoning) dit betekend dat ons lichaam energieën aan het loslaten is, ook hier kunnen weer klachten van ontstaan. Je kan zomaar beelden, inzichten, visoenen krijgen uit vorige levens. In deze energieën is zeker een rust en enorme liefde voelbaar, het hart, en het thymus chakra gaan nog meer open. De aarde is bezig om ook mee te gaan in de transformatie, water is zuiverend, water zal zeker nog centraal staan op aarde de komende tijd. Ook kun je het gevoel hebben dat je stil staat, er niets gebeurt.Wel nu dit lijkt ma…

Bericht van aartsengel Michael

Er zijn veel engelen op aarde op dit moment. Velen van jullie zijn engelen op hoger niveau We willen dat je weet dat je niet alleen bent; je hebt onze steun, liefde, leiding en bescherming. We weten dat je je anders voelt en vaak verkeerd wordt begrepen. Je bent gevoeliger zijn dan de rest, en je voelt de aardse ergernissen meer dan anderen. Als iemand door emotie gaat voel je dit ook. Vandaag brengen we je meer energetische bescherming rond je energieveld. Dit zal je helpen en voel je meer geaard, geliefd en veilig. Als je er om vraagt brengen we een sterker licht uit de engel rijken rond je aura terwijl je slaapt. Aartsengel Michael, zijn licht van bescherming is erg sterk. Dit is een moeilijk (aards) proces.....ga het aan! We zijn altijd bij je!
© Engelen om je heen