Doorgaan naar hoofdcontent

Aartsengel Uriël


Aartsengel Uriël, licht van God
Zijn kleur is Goud/geel(nieuwe kleur), versterkend, stabiliserend, ordenend, geeft energie en is rustig.
Je kunt hem vragen:
Geestelijke leiding
Zoeken naar waarheid
Eigen kracht erkennen
Innerlijke vrede

Uriël is de engel van de materialisatie en structuur. Hij heeft de sleutel tot de materie en verankert de lichtkrachten van het bewustzijn in de materie. Hij brengt ons in het hier en nu en helpt bij het alledaagse herbeleven van spiritualiteit. Hij laat zien hoe spiritualiteit, materie en rijkdom met elkaar kunnen samengaan.
Uriël kan hulp bieden bij de volgende thema's:

  Om plannen ten uitvoer te brengen;

  Versterken van zelfvertrouwen, levensvreugde en vrolijkheid

  Manifesteren, creëren en materialiseren

  Zelfbewustzijn, zelf-bewustwording, contact maken met het hoger zelf;

  Contact maken met mensen

  Als steun en bekrachtiging voor mensen die geremd zijn om te praten, te spreken, te verwoorden

  Maakt aura schoon (verbreken van sferen die niet om je heen thuis horen)
  Voor het zuiver houden van mensen die veel aan computer straling bloot staan.

  Uriel wijst je een nieuwe weg als hier om vraagt, hij laat je de    

  Je Unieke mogelijkheden laten zien
 Laat de kracht van aartsengel Uriël door je lichaam stromen en voel hoe je alle visioenen en capaciteiten, die al in je zitten, kunt laten groeien, zodat zij in materiële vorm zichtbaar worden.
©Joke Slagmolen

Reacties

Populaire posts van deze blog

Boodschap van de engelen over de super bloedmaan

De bloedmaan in teken van een super sterke energie trekt de oogst naar binnen van al dat wat nog verder kan rijpen. we gaan dieper en dieper omdat dit nodig is om geklaard en wel in overgave en in liefde en licht geheeld te wonden van al ons oude karma. Eeuwen en eeuwen hebben we er over gedaan en het is echt de hoogste tijd dat we kettingen verbreken. De bloed maan zegt ook , er zullen oude wonden geopend worden of ze zijn de afgelopen tijd geopend om naar boven te verijzen en het licht zal duidelijkheid geven aan jou om het te willen zien, en aan te gaan. Het bloed van Christus zal ons er aan herinneren dat alleen liefde echt is. Dat wat kan gebeuren zal gebeuren ipv wat zal gebeuren kan gebeuren. Jullie zijn toe aan een totale ommekeer, en dit zijn jullie op aarde al lang mee bezig maar de sluiers worden dunner dus jullie gaan het steeds meer beseffen en zien, waarheid, vertrouwen het bloed geeft dit alles aan. De maan trekt alles naar boven eb en voed, aan jou om het weer te late…

Heb jij ook zo'n last van...

Slecht slapen, geen contact met de aarde, alsof er een wals over je lichaam is gereden, ademhaling van slag, moeheid, hoofdpijn, duizeligheid, diepe emoties, hartkloppingen, nog gevoeliger voor geluiden, voeding, geuren, waarnemingen? Dan heb je behoorlijk last van de 11:11 energieën. Energieën welke naar aarde komen zijn heftig maar gelijk subtiel. Ons lichaam moet zich aanpassen aan hogere energieën, vandaar deze klachten. Schoning op nog diepere laag( Atlantis, Lemurie schoning) dit betekend dat ons lichaam energieën aan het loslaten is, ook hier kunnen weer klachten van ontstaan. Je kan zomaar beelden, inzichten, visoenen krijgen uit vorige levens. In deze energieën is zeker een rust en enorme liefde voelbaar, het hart, en het thymus chakra gaan nog meer open. De aarde is bezig om ook mee te gaan in de transformatie, water is zuiverend, water zal zeker nog centraal staan op aarde de komende tijd. Ook kun je het gevoel hebben dat je stil staat, er niets gebeurt.Wel nu dit lijkt ma…

Bericht van aartsengel Michael

Er zijn veel engelen op aarde op dit moment. Velen van jullie zijn engelen op hoger niveau We willen dat je weet dat je niet alleen bent; je hebt onze steun, liefde, leiding en bescherming. We weten dat je je anders voelt en vaak verkeerd wordt begrepen. Je bent gevoeliger zijn dan de rest, en je voelt de aardse ergernissen meer dan anderen. Als iemand door emotie gaat voel je dit ook. Vandaag brengen we je meer energetische bescherming rond je energieveld. Dit zal je helpen en voel je meer geaard, geliefd en veilig. Als je er om vraagt brengen we een sterker licht uit de engel rijken rond je aura terwijl je slaapt. Aartsengel Michael, zijn licht van bescherming is erg sterk. Dit is een moeilijk (aards) proces.....ga het aan! We zijn altijd bij je!
© Engelen om je heen