maandag 7 januari 2019

Er is een stroom van kansen en zegeningen op komstDe uitdagingen waarmee je momenteel geconfronteerd word komen voor een groot deel tot een einde. Er is een stroom van kansen en zegeningen opkomst die de weg voor je vrijmaakt. Wees geduldig, geloof in wonderen en Goddelijke leiding. Je bent nog bezig met zaken te overwinnen. Na alle uitdagingen zal er ook een zwaarte van je afvallen en hierdoor ervaar je een vernieuwde harte energie.  Adem rustig door het alles komt uiteindelijk goed weet je nog.

Je vraagt je waarschijnlijk af wanneer de dingen veranderen? Wanneer wordt het beter? Nou ik heb goed nieuws voor je, de zegeningen die je verdient komen eraan. Soms duurt het tijd om te testen uw geduld. Om te zien hoe bereid je met stap in verandering. Alles gebeurt precies op het moment dat nodig of goed is. Zelfs wanneer het lijkt alsof alles tegen je is. 

Wanneer je in het midden van verwarring staat en niet weet wat je moet doen besef dan dat je krachtiger bent dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden, en je kan het! Besef ook dat we allemaal ons eigen persoonlijke karma/rugzak mee dragen en we de keus hebben hier iets mee te gaan doen of niet. Dus ligt voor een heel groot deel de verantwoording bij onszelf. Leg die dus niet buiten jezelf!
Geloof in wie jij bent!
Liefs Joke

Een reactie posten