Doorgaan naar hoofdcontent

Er is een stroom van kansen en zegeningen op komstDe uitdagingen waarmee je momenteel geconfronteerd word komen voor een groot deel tot een einde. Er is een stroom van kansen en zegeningen opkomst die de weg voor je vrijmaakt. Wees geduldig, geloof in wonderen en Goddelijke leiding. Je bent nog bezig met zaken te overwinnen. Na alle uitdagingen zal er ook een zwaarte van je afvallen en hierdoor ervaar je een vernieuwde harte energie.  Adem rustig door het alles komt uiteindelijk goed weet je nog.

Je vraagt je waarschijnlijk af wanneer de dingen veranderen? Wanneer wordt het beter? Nou ik heb goed nieuws voor je, de zegeningen die je verdient komen eraan. Soms duurt het tijd om te testen uw geduld. Om te zien hoe bereid je met stap in verandering. Alles gebeurt precies op het moment dat nodig of goed is. Zelfs wanneer het lijkt alsof alles tegen je is. 

Wanneer je in het midden van verwarring staat en niet weet wat je moet doen besef dan dat je krachtiger bent dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden, en je kan het! Besef ook dat we allemaal ons eigen persoonlijke karma/rugzak mee dragen en we de keus hebben hier iets mee te gaan doen of niet. Dus ligt voor een heel groot deel de verantwoording bij onszelf. Leg die dus niet buiten jezelf!
Geloof in wie jij bent!
Liefs Joke

Reacties

Populaire posts van deze blog

Boodschap van de engelen over de super bloedmaan

De bloedmaan in teken van een super sterke energie trekt de oogst naar binnen van al dat wat nog verder kan rijpen. we gaan dieper en dieper omdat dit nodig is om geklaard en wel in overgave en in liefde en licht geheeld te wonden van al ons oude karma. Eeuwen en eeuwen hebben we er over gedaan en het is echt de hoogste tijd dat we kettingen verbreken. De bloed maan zegt ook , er zullen oude wonden geopend worden of ze zijn de afgelopen tijd geopend om naar boven te verijzen en het licht zal duidelijkheid geven aan jou om het te willen zien, en aan te gaan. Het bloed van Christus zal ons er aan herinneren dat alleen liefde echt is. Dat wat kan gebeuren zal gebeuren ipv wat zal gebeuren kan gebeuren. Jullie zijn toe aan een totale ommekeer, en dit zijn jullie op aarde al lang mee bezig maar de sluiers worden dunner dus jullie gaan het steeds meer beseffen en zien, waarheid, vertrouwen het bloed geeft dit alles aan. De maan trekt alles naar boven eb en voed, aan jou om het weer te late…

Heb jij ook zo'n last van...

Slecht slapen, geen contact met de aarde, alsof er een wals over je lichaam is gereden, ademhaling van slag, moeheid, hoofdpijn, duizeligheid, diepe emoties, hartkloppingen, nog gevoeliger voor geluiden, voeding, geuren, waarnemingen? Dan heb je behoorlijk last van de 11:11 energieën. Energieën welke naar aarde komen zijn heftig maar gelijk subtiel. Ons lichaam moet zich aanpassen aan hogere energieën, vandaar deze klachten. Schoning op nog diepere laag( Atlantis, Lemurie schoning) dit betekend dat ons lichaam energieën aan het loslaten is, ook hier kunnen weer klachten van ontstaan. Je kan zomaar beelden, inzichten, visoenen krijgen uit vorige levens. In deze energieën is zeker een rust en enorme liefde voelbaar, het hart, en het thymus chakra gaan nog meer open. De aarde is bezig om ook mee te gaan in de transformatie, water is zuiverend, water zal zeker nog centraal staan op aarde de komende tijd. Ook kun je het gevoel hebben dat je stil staat, er niets gebeurt.Wel nu dit lijkt ma…

Bericht van aartsengel Michael

Er zijn veel engelen op aarde op dit moment. Velen van jullie zijn engelen op hoger niveau We willen dat je weet dat je niet alleen bent; je hebt onze steun, liefde, leiding en bescherming. We weten dat je je anders voelt en vaak verkeerd wordt begrepen. Je bent gevoeliger zijn dan de rest, en je voelt de aardse ergernissen meer dan anderen. Als iemand door emotie gaat voel je dit ook. Vandaag brengen we je meer energetische bescherming rond je energieveld. Dit zal je helpen en voel je meer geaard, geliefd en veilig. Als je er om vraagt brengen we een sterker licht uit de engel rijken rond je aura terwijl je slaapt. Aartsengel Michael, zijn licht van bescherming is erg sterk. Dit is een moeilijk (aards) proces.....ga het aan! We zijn altijd bij je!
© Engelen om je heen