Doorgaan naar hoofdcontent

Numerologie 2021 - Universeel 5 jaar


Numerologie 2021 - Universeel 5 jaar
2021 belooft een jaar van VERANDERING te worden. Snelle, versnelde en onverwachte verandering. Hoewel ongemakkelijk, en soms zelfs een beetje zenuwslopend, ontvouwt zich een grootsere visie die tegen de tijd dat we het einde van 2021 bereiken een groter doel aan het licht zal brengen. Over het algemeen wordt 2021 een enorme wilde rit, dat is zeker ! De keuze is aan jou of je door de vele tsunami's vliegt die op je pad komen, of dat je afstand doet van je vrije wil en meegesleurd / verdronken wordt door de turbulente onderstroom van controle.
Terugkijkend op de numerologie van 2020 , een universeel 4-jaar , was dit een jaar van dramatische omwenteling en vernietiging van onze fundamenten. Het nummer 4 regelt structuur & stabiliteit, en toen bleek dat de basis van ons leven gebouwd was op illusionaire waarheden of misleidende overtuigingen, dan brak onze basis tijdens ons Universal 4-jaar 2020. Er vond een noodzakelijke vernietiging plaats, die nu het vermogen heeft om de katalysator te zijn om onze levens sterker, veerkrachtiger en meer in harmonie met een mooiere wereld te herbouwen.
Nu, in 2021, een Universeel 5 Jaar in Numerologie , roept alles wat in 2020 werd verbrijzeld op om opnieuw te worden beoordeeld, opnieuw te zien en opnieuw uitgelijnd in de komende 12 maanden. Dit is geen jaar waarin de verbrijzelde stukken van 2020 weer in elkaar worden gezet (dat begint in 2022), in plaats daarvan is dit een jaar waarin wordt bepaald of elk van de verbrijzelde stukken überhaupt bewaard moet blijven ... en de moed, vasthoudendheid en vrijheid hebben om je misschien zelfs een geheel nieuwe set puzzelstukjes voor je leven voor te stellen.
2021 - Universeel 5 jaar in numerologie
Het universele jaarnummer in numerologie wordt berekend door alle cijfers van het jaar bij elkaar op te tellen om een ​​enkel cijfer te creëren. Het universele jaarnummer geeft inzicht in het wereldwijde energetische landschap dat het canvas van de wereld het hele jaar door kleurt. Idealiter raad ik je aan om te lezen over ons Universeel Jaar in combinatie met je eigen Persoonlijke Jaar in Numerologie .
Het universele jaarnummer voor 2021 is het nummer 5 [2 + 0 + 2 + 1 = 5]
De laatste keer dat we een Universeel 5 Jaar in Numerologie hebben meegemaakt, was 9 jaar geleden in 2012 ... toen 9 jaar daarvoor in 2003, daarna 9 jaar daarvoor in 1994, 1985, 1976, 1967 enz ... Misschien wilt u terugblikken op die jaren in je leven, en kijk of je patronen kunt zien die betrekking hebben op een Universele 5-jarige vibratie voor jou! En JA, in veel opzichten voelt 2021 een beetje als een wedergeboorte!
De nummer 5 in numerologie heeft betrekking op instabiliteit, verandering, vluchtigheid, verkenning, vrijheid en gedurfd avontuur. Het getal 5 is het middelpunt van de een cijferige reeks 1 tot en met 9. Terwijl we dit jaar naar het middelpunt 5 draaien, hebben we het voordeel na te denken over waar we vandaan komen (1, 2, 3, 4), zoals evenals zien waar we heen gaan (6, 7, 8, 9). We hebben het vermogen om ons niet door het verleden te laten definiëren, maar eerder om te leren / groeien van onze fouten en zo de auteur te zijn van een meer ontwaakte en met wijsheid gevulde toekomst.
De Nummer 5 maakt uitbreiding mogelijk , het vermogen om buiten de kaders te leven en om de grenzen van een volledige 360 0 bol (nul punts veld) van leven te verleggen, door alle richtingen van tijd en ruimte. Het getal 5 is een cirkelvormig priemgetal waarvan het vierkant eindigt op 5. Nummer 5 herinnert ons eraan dat er nooit een begin of een einde is, er is alleen het NU, een uniciteit met al het leven. Het leven stagneert nooit, en om de stroom het leven te belichamen, moeten we onszelf overgeven om open vaten van evolutionaire verandering te zijn.
Aangezien nummer 5 op het draaipunt binnen de serie nummers 1 tot en met 9 zit , is het geheel aan jou hoe je jezelf in 2021 uitdrukt als een ziel die een menselijke ervaring heeft. Terwijl je midden in 2021 zit, heb je de keuze om een ​​jaar van ANGST of een jaar van LIEFDE te belichamen!!!!!!!
Wat ga je kiezen?
ANGST - Je hebt de keuze om tijdens een 5 jaar terug te blijven kijken naar het verleden, bang om te leven, bang voor de natuur, bang voor ons wereldwijde virus , en ervoor te kiezen om jezelf af te scheiden van de wereld door middel van gewetenloze maskering. ANGST leidt tot scheiding, emotionele sterilisatie van de samenleving en uiteindelijk een loskoppeling van de inherente intelligentie van ons Kosmisch-Aardse Bioom. Angst houdt je gevangen en gescheiden van je Hart & Ziel verlangen om in heilige vereniging te stromen met natuurlijke cycli.
LIEFDE - Tijdens ons Universal 5 jaar 2021 heb je ook de keuze om de wijsheden uit het verleden te eren (kritisch denken), eigenaar te worden van het huidige moment (transmuterende cognitieve vooringenomenheid en cognitieve dissonantie) en ervoor te kiezen om in je goddelijkheid te stromen met het hele leven . Je bent een kind van het universum, soeverein geboren, vrij geboren. Een 5 Universeel Jaar heeft het vermogen om te ontwaken voor je inherente belichaming van universele intelligentie in dit huidige moment (lichaam, geest en ziel), en geeft je leven een liefde die probeert te genezen, groeien en evolueren. Liefde verenigt. Liefde herstelt en versterkt onze immuniteit in co-creatieve relatie met de natuur. Liefde houdt ons bezig met COM-IMMUNITEIT… en wat het betekent om echt te leven in syncopische resonantie met het leven zelf.
Het nummer 5 - Het Goddelijke van binnen
Nummer 5 is een zeer heilig en vereerd nummer. Wanneer we de hogere octaven van nummer 5 aanboren, ontgrendelen we de brug tussen de fysieke en spirituele werelden. We worden onze eigen alchemisten, onze eigen meesters van transformationele verandering .
Dit is wat het Nummer 5 Universeel Jaar ons in 2021 zal laten zien - alleen omdat de wereld om je heen er somber uitziet, definieert de chaos van buiten je NIET . JIJ bent de mede-schepper van je realiteit . Nummer 5 activeert en maakt je wakker voor je grootsere soulvolle potentieel. Oneindige uitbreiding. Geen grenzen. Een moedig verlangen om de manier waarop je leeft en liefhebt te veranderen. Een verlangen om enorm en in overgave te vertrouwen in de visie van een mooiere wereld.
Voordat we in de kern van de diepte springen om het 5-getal tot het hoogste octaaf potentieel te bewerken, laten we eerst een glimp opvangen van hoe het getal 5 aanwezig is in het dagelijks leven. We ervaren de GODDELIJKHEID van het Nummer 5 als volgt:
De 5 elementen - aarde, vuur, lucht, water en geest
De 5 toestanden van materie - vaste stof, plasma, gas, vloeistof en wiskunde / kwantum
Chinese 5 elementen - water, vuur, aarde, hout, metaal
De 5 kamers van ons hart (5e is etherisch)
Onze 5 vingers, 5 tenen
Onze 5 torso-aanhangsels - hoofd, twee armen, twee benen
Onze 5 zintuigen - ruiken, proeven, aanraken, horen, zien
Onze 5 menselijke lichaamsholten - craniaal, ruggenmerg, thoracaal, abdominaal, bekken
Onze 5 niveaus van het menselijk lichaam - DNA, cellen, weefsels, organen / systemen, organisme
Onze 5 belangrijkste lichaamssystemen - CZS, bloedsomloop, spijsvertering, musculoskeletaal, ademhalingsstelsel
De 5 voedselgroepen
Nummer 5 is het 5e Fibonacci-nummer (1, 1, 2, 3, 5)
Perfect 5e in muziek
Planet Venus (Love) - 8 jaar cycli & 5 (Pentagram) bloemblaadjes
Christendom - 5 wonden van Christus
Joods - 5 boeken Thora, 5 boeken Mozes
Islamitisch - 5 pijlers van de islam, 5 gebeden tot Allah
Vijfpuntige ster van Pentagram in Wicca, Taoïsme, Pagan, Alchemy
En binnen de populaire cultuur, memes en de samenleving beïnvloedt nummer 5 zowel onze taal, emotionele expressie als ons creatieve begrip van de fysieke wereld. Hier zijn er maar een paar te noemen ...
De nummer 5 - het hart
Ons Kristallijnen Matrix Octaëder Lichtlichaam omvat 9 Energiecentra, beginnend bij onze Aardester (waar ons Aura veld verankert is in het mycelium van de licht - leylijnen van de Aarde), omhoog gaat naar onze Basis, Sacraal, Zonnevlecht, Hart, Keel, Derde Oog en Kruin chakra's . En tenslotte is ons 9de Energiecentrum onze Ziel ster, onze IK BEN aanwezigheid.
Ons hart is het 5de chakra , dat ons via het 4 dimensionale astrale veld verbindt met de goddelijkheid van onze zielenster , onze 5 dimensionale resonantie . Ons HART, het 5de Chakra, is het energiecentrum dat geactiveerd wordt tijdens ons Universeel 5 Jaar 2021.
Ons Universele 4 Jaar 2020 was een scheiding van de Sluier van Maya door de 4de dimensie. Met dit afscheid hebben we veel onrust meegemaakt, vernietiging van de samenleving en het leven zoals we dat kenden. Hoewel 2020 op zoveel manieren een pijnlijk jaar is geweest, zullen we in 2021 de glimp van potentieel beginnen te zien door de 5de dimensie van onze hart en ziel.
Er is geen terugkeer naar een 'Nieuw Normaal', of het handhaven van een 'COVID Normaal', de Nummer 5 stelt je in staat om avontuurlijk te verkennen met heilige verwondering naar een beter normaal !
Door de Trilling van Nummer 5 wordt in 2021 de 5e Kamer van ons Hart geactiveerd (we voelden de eerste tekenen van deze opening van de 5e Kamer in het voorgaande Universele 9 Jaar, zoals 2012) Ons fysieke hart heeft 4 kamers maar heeft het ook een 5e etherische hartkamer. Deze 5e Kamer is onze directe link naar het omarmen van onze Meta-of Soulful-Human ervaring . Deze opening & activering zal het Collectief Bewustzijn van de Geesteswetenschappen wakker schudden in , en ons leven transformeren tot 2021 en daarna .
De 5e Etherische Menselijke Harte kamer zal de mensheid transformeren in een wezens van zon-licht , en de manier waarop we omgaan met de Kosmos veranderd terwijl we hogere trillingsvelden van de 5de dimensionaal kosmisch licht door onze hart laten stromen .
Tijdens dit Universeel 5 jaar 2021 begeleidt onze 5de hart kamer de om verder te openen en andere mogelijkheden in ons leven te verkennen. Hoewel reizen hoogstwaarschijnlijk niet mogelijk is, kunnen we door ons hart reizen om de intelligentie van de natuurlijke wereld te verkennen en oplossingen te vinden voor onze problemen buiten de grenzen van onze menselijke geest. Het 5de harte kamer zal ons op diepgaande metafysische manieren met de natuurlijke wereld verbinden - voorkennis, intuïtie, synesthesie, telepathie, lichtvoeding, de taal van de natuur voelen enz. - terwijl we door de 5e dimensie naar een grotere mogelijkheid van menselijk potentieel springen (5D). Het grote ontwaken van een nieuw aardse tijdperk.
Onthoud, een Universeel 5 Jaar herinnert ons eraan dat er geen grenzen of blokkades van Spirit zijn, waarop je je concentreert en ervoor kiest om te bloeien, dat is wat je zult ervaren en worden! Kijk waar je je energie dit jaar in stopt, want de 5e Kamer van je hart zal zich uitbreiden waar je je ook op focust ... dus zorg ervoor dat je focus en intenties echt tellen! Plaats je energie in in de stom van onvoorwaardelijke liefde.
“In onze tijd vinden er bepaalde veranderingen in het hart plaats, waardoor geleidelijk een vijfde kamer zal ontstaan. In deze vijfde kamer zal de mens een nieuw orgaan hebben waarmee hij levenskrachten op een andere manier kan beheersen dan op dit moment mogelijk is. "
- Rudolph Steiner

Reacties

Populaire posts van deze blog

Betekenis van de vlinder en Ooievaar volgens de engelen

Vlinders ze zijn massaal weer om me heen ze raken me zelf even aan terwijl ze langs of om me heen fladderen. Ik zie tijdens een fietstocht samen met onze hond Bo een bewoond ooievaars nest, drie jongen zie ik staan in het mooie grote nest. het lijkt me te betoveren ik kan heel dichtbij komen en zie tegen de mooie blauwe hemel de ooievaars en heel veel licht om dit nest. Ik zie de engelen en de natuurwezens dit nest beschermen. het is een heel bijzondere schouwspel het grote ronde nest op een hoge paal reikend naar de prachtige hemel het leven gegeven omringden en gekoesterd door het hoogste licht. En gevoed door het licht zegt Ischmael hij staat ineens me. Het raakt me diep zeg ik tegen Ischmael.Ook hier fladderen de witte vlinders ineens om me heen. Zelfs Bo wordt verwelkomt door de vlinders, hij ziet het niet goed meer doordat hij nog maar weinig zicht heeft met  ë ën oog het andere oog is helaas blind. Ooievaar staat voor nieuw geboort

De betekenis van witte veertjes op je pad

Kom je ze ook wel eens tegen en vaak op onverwachte momenten of plekken? mooie witte veertjes, klein groot wit of zelfs met mooie kleuren. De witte veertjes zeggen je vaak iets over de situatie waar je in zit of bevestigen iets waar je over loopt te piekeren of je hebt een vraag gesteld aan de engelen met de veer geven ze je een teken. Soms heb je geen vraag gesteld of weet je eigenlijk niet zo goed waarom je op dezelfde dag veertje tegen komt. Het eerste wat in je op komt of de persoon waar je als eerste aan denkt is vaak het teken van het veertje, een groet ze laten weten dat ze er zijn, een duw in de rug, troost enz. De veertjes kunnen je ook aanmoedigen een andere keus te overwegen of je adviseren in een bepaalde situatie. De veertjes zeggen ook vaak dat de engelen bij je zijn en dat je niet zo moet twijfelen. Grote veren zeggen vaak iets over de afstemming op indianen, sjamanen, wijsheid en rituelen. De kleuren in de veer zeggen iets over de engel. Deze specif

Boodschap van de Vlinders en de Libelle

Vlinders, ze zijn in grote getale aanwezig. Eerder schreef ik hier al over. De witte vlinder danst om mij heen. Raakt me even aan en vliegt weer weg. Als ik zit te schrijven zie ik in mijn ooghoeken een vlinder tegen het raam fladderen. Als ik op kijk lijkt het of de vlinder me begroet en fladdert dan weer weg. De vlinder tovert een glimlach op mijn gezicht. Vandaag geniet ik van de zon ik zit een , voor mij, belangrijk stuk te lezen en de vlinder komt voorbij, tikt me aan en vliegt door naar de petunia die nog altijd mooi in bloei staat. Ik begrijp wat je komt vertellen vlinder! Het is een bevestiging dat het goed is. Dan kijk ik op en zie drie prachtige libelle om de petunia vliegen. Libelle, Communicatie via dromen, alertheid, illusies doorbreken, verandering. Als een schepsel van wind staan zij voor veranderen. Als een schepsel van water vertegenwoordigen zij 'een droom'. Andere symbolische betekenis die verband houden met libelle zijn welvaart, kracht, moe